-Ko norėtum pažiūrėti filmo? Galbūt papasakoti,ką apie save ar sužinoti apie mane?-paklausė merginos,kai ji pagaliau prisėdo
-Beje gal tepalo tavo mėlynėm? Kažkur turėtų būti tepalo nuo mėlinių,-pasakė pasisukdamas į ją. ir norėdamas,kad mergina jaustusi,kuo saugiau ir kiek įmanoma atsipalaiduotų.
Sveiki atvykę į pasaulį, kuriame realybė persipina su mistika. Pasaulį, kuris plačiai atveria duris visokio plauko būtybėms.
Antgamtinis pasaulis
Paieškos
Užimti veidai
Parašai ir tekstai
Noriu meeto
Ištikimųjų būstinė
Nemirtingųjų būstinė
Antgamtinis pasaulis
Paieškos
Užimti veidai
Parašai ir tekstai
Noriu meeto
Ištikimųjų būstinė
Nemirtingųjų būstinė
Kambarys 578
-
Marcus Alonso
- Užsienietis
- Pasireiškimai: 441
- Susisiekti:
Iš viso žodžių: 58
-
Violet Martinez
- Užsienietis
- Pasireiškimai: 439
- Susisiekti:
-Tai papasakok apie save tai ką nori,kad aš žinočiau-paragina mergina smalsumo vedama ir nedrįsdama kažko pati klausinėti,nes juk ne visi galėjo ir norėjo apie savo gyvenimą pasakoti laisvai.
-Praeis-numoja ranka mergina kartu ir duodama suprasti,kad tai toli gražu ne pirmas kartas kai ji vaikšto su mėlynėmis
-Praeis-numoja ranka mergina kartu ir duodama suprasti,kad tai toli gražu ne pirmas kartas kai ji vaikšto su mėlynėmis
Iš viso žodžių: 61
-
Marcus Alonso
- Užsienietis
- Susisiekti:
-Kaip žinai,bet jei persigalvosi aš tavo paslaugoms,-pasakė merginai
Paprašytas papasakoti apie save Marcus susimąstė
-Esu Marcus. Tėtis buvęs kariškis. Mama medikė. Jei jau kalbant apie šeimos padėti tai mano močiutė buvo tikra ledi sujosi aukštuominės grietinėlei kaip ir senelis. Aš pats mėgau krapštytis tėčio garaže. Išmanau apie mašinas. Kaip matai mėgdtu blizgučius. Tad gali tiek auskarų tiek kitų papuošalų drąsiai skolintis. Jei kalbant apie darbą tėvo paskatintas bsigiau kinologija. Tėčio deka nuo mažų dienų augau su šunimis. Turėjau dirbti pas jį. Išdirbau neiilgai. Nes nutiko įvykis už kurį niekada sau neatleisiu. Dėl jo praradau 7gyvenimo metus. Dabar dirbu kelias valandas kartinguose.. Grįžau į tevo darbą bet pusė etato ir į kitas pareigas žemesnes. Karta į savaitę einu savanoriaiti į gyvūnų prieglauda nes privalau pagal salygas. Tačiau tai darau nes noriu padaryti kažką gero. O nakti esu lenktynininkas. Jei pažadi neišsigssti pasakysiu,kur buvau paskutinius 7 gyvenimo metus,-pasakė merginai.
Paprašytas papasakoti apie save Marcus susimąstė
-Esu Marcus. Tėtis buvęs kariškis. Mama medikė. Jei jau kalbant apie šeimos padėti tai mano močiutė buvo tikra ledi sujosi aukštuominės grietinėlei kaip ir senelis. Aš pats mėgau krapštytis tėčio garaže. Išmanau apie mašinas. Kaip matai mėgdtu blizgučius. Tad gali tiek auskarų tiek kitų papuošalų drąsiai skolintis. Jei kalbant apie darbą tėvo paskatintas bsigiau kinologija. Tėčio deka nuo mažų dienų augau su šunimis. Turėjau dirbti pas jį. Išdirbau neiilgai. Nes nutiko įvykis už kurį niekada sau neatleisiu. Dėl jo praradau 7gyvenimo metus. Dabar dirbu kelias valandas kartinguose.. Grįžau į tevo darbą bet pusė etato ir į kitas pareigas žemesnes. Karta į savaitę einu savanoriaiti į gyvūnų prieglauda nes privalau pagal salygas. Tačiau tai darau nes noriu padaryti kažką gero. O nakti esu lenktynininkas. Jei pažadi neišsigssti pasakysiu,kur buvau paskutinius 7 gyvenimo metus,-pasakė merginai.
Iš viso žodžių: 178
-
Violet Martinez
- Užsienietis
- Susisiekti:
Marcus ėmus pasakoti apie savo gyvenimą mergina pasiremia ranka galvą ir klausosi kartu ir žvilgsniu tyrinėdama jo veidą.
-Pažadu neišsigąsti-pasižada mergina,nes labai norėjo sužinoti koks įvykis apvertė jo gyvenimą aukštyn kojomis ir atėmė 7 metus
-Pažadu neišsigąsti-pasižada mergina,nes labai norėjo sužinoti koks įvykis apvertė jo gyvenimą aukštyn kojomis ir atėmė 7 metus
Iš viso žodžių: 46
-
Marcus Alonso
- Užsienietis
- Susisiekti:
Merginai pažadėjus paėmė ją už rankos ir pažvelgė į jos akis,-Pažadėjau tau nemeluoti. Tad pasakysiu tiesą. Per vienas lenktynias pajutau, kad kažkas negerai su stabdžiais. Bandžiau stabdyti,bet buvo beviltiška. Padariau avarija žuvi žmogus. Kita buvo sužeista. Suteikiau pagalba. Iškviečiau medikus. Paskambinau tėvui.. Poto policijai .teisingiau tėvo bosui.. Tėvas sakė gerisu skambinti kam nes žmogiškesnis,kai norėjau pasidioti. Buvau suiimtas sėdėjau 7 metus kalėjime. Dabar paleistas lygtinai. Gerai,kad bent leido prieš sėdant atsisveikinti su mano uodeguotu draugu. Kuri leido palikti tevo globoj ir neatėmė. Stengiaus neleisti laiko veltui. Sportavau,skaičiau Stengiausi tobulinti save ir neatsilikti nuo gyvenimo kiek galėjau. Ir visasa atgailavai delto ką padsriau. Dabar jei prisidirbčiau grįsčiau atgal,-pasakė merginai viska kaip yra
Iš viso žodžių: 144
-
Violet Martinez
- Užsienietis
- Susisiekti:
Vaikinui ėmus pasakoti apie tai kas įvyko,ir kad dėl jo kaltės avarijoje žuvo žmogus mergina lieka tarsi šaltu vandeniu nulieta,nes lygiai taip pačiai žuvo ir jos tėvas,o ji liko sužeista.Kadangi buvo praradusi sąmonę ji neatsimena,kas ją ištraukė iš automobilio,bet ji galvojo,kad tai buvo paramedikai,kurie atvyko į avarijos vietą.
-Ar kada nors bandei susisiekti su ta šeima ir jų atsiprašyti?-paklausia mergina kai pagaliau atgauna kalbos dovaną
-Ar kada nors bandei susisiekti su ta šeima ir jų atsiprašyti?-paklausia mergina kai pagaliau atgauna kalbos dovaną
Iš viso žodžių: 81
-
Marcus Alonso
- Užsienietis
- Susisiekti:
-Domėjausi,kaip ta mergina. Tėvas sakė,kad jai viskas gerai, kad išgyveno ir pilnai pasveiko,-pasakė merginai
-Norejau atsiprašyti. Bet nežinojau kaip. Tėvas sakė,kad jos mamulytė trenkta. Jis bandė su ja kalbėti. Buvo isdetas į šuns dienas. Per teismą man neleido jos atsiprašyti. O ta moteris,net su mano mama ir močiutė elgesi bjauriai kai jos po teismo bandė už mane mane atsiprasyti, kai prašiau.,nes pats galimybės neturejau. O mergina labai gera maloni. Mama ja rūpinosi kas dien. Ji gulėjo jos skyriuj ji net padiėmė daugiau budėjimų. Ji stengesi ją palaikyti ir bent sakė,kad jos atsiprašė. Norėčiau ją rasti bet nezinau kur,-pasakė jis tiesa
-Norejau atsiprašyti. Bet nežinojau kaip. Tėvas sakė,kad jos mamulytė trenkta. Jis bandė su ja kalbėti. Buvo isdetas į šuns dienas. Per teismą man neleido jos atsiprašyti. O ta moteris,net su mano mama ir močiutė elgesi bjauriai kai jos po teismo bandė už mane mane atsiprasyti, kai prašiau.,nes pats galimybės neturejau. O mergina labai gera maloni. Mama ja rūpinosi kas dien. Ji gulėjo jos skyriuj ji net padiėmė daugiau budėjimų. Ji stengesi ją palaikyti ir bent sakė,kad jos atsiprašė. Norėčiau ją rasti bet nezinau kur,-pasakė jis tiesa
Iš viso žodžių: 123
-
Violet Martinez
- Užsienietis
- Susisiekti:
"Negi tu kalbi apie mane?" šmėsteli merginos galvoje mat vaikino istorijoje buvo labai daug panašumų su jos istorija.Kai ji sveiko po avarijos ja taip pat labai rūpinosi viena iš seselių ir atsiprašė dėl to kas įvyko.O,kai buvo tiek daug sutapimų tai buvo sunku patikėti,kad tai tik sutapimas ir nieko daugiau.
-Na galbūt ir pavyks ją sutikti ir netgi susipažinti-pasako mergina kol kas nutylėdama,kad vaikino istorijoje mato save
-Na galbūt ir pavyks ją sutikti ir netgi susipažinti-pasako mergina kol kas nutylėdama,kad vaikino istorijoje mato save
Iš viso žodžių: 81
-
Marcus Alonso
- Užsienietis
- Susisiekti:
-Galbūt nežinau. Niekad negali žinoti,-pasakė vaikinas pažvelgdamas į merginą.
-Neesu blogas žmogus tiesiog tai buvo nelaimė,klaida,-pasakė merginai. Nuleisdamas akis,nes jam labai buvo gaila to vyro. O r svarstė,koks tos gražios mergins likimas.
-Aš atsivėriau žinai mano didžiausią paslaptį, dabar tavo eilė,-pasisuko į merginą tikėdamas ,kad ir ji jam ką nors papasakos apie save.
-Neesu blogas žmogus tiesiog tai buvo nelaimė,klaida,-pasakė merginai. Nuleisdamas akis,nes jam labai buvo gaila to vyro. O r svarstė,koks tos gražios mergins likimas.
-Aš atsivėriau žinai mano didžiausią paslaptį, dabar tavo eilė,-pasisuko į merginą tikėdamas ,kad ir ji jam ką nors papasakos apie save.
Iš viso žodžių: 64
-
Violet Martinez
- Užsienietis
- Susisiekti:
Apsvarčiusi visus sutapimus mergina negalėjo patikėti,kad jos gelbėtojas,kuris jai šitaip padėjo gali būti ir tas žmogus,kuris nužudė jos tėvą.Žudikas kaip visada tikino jos mama.Tai niekaip netilpo merginos galvoje ir ji niekaip negalėjo priversti savęs tuo patikėti.
-Mano tėvas žuvo avarijoje-pasako mergina-kai į mus rėžėsi kitas automobilis aš taip pat buvau su juo automobilyje,niekada nepamiršiu to šalto ir sustingusio jo žvilgsnio-nusuka akis į šoną mergina,nes prisiminusi visa tai susigraudina
-Mano tėvas žuvo avarijoje-pasako mergina-kai į mus rėžėsi kitas automobilis aš taip pat buvau su juo automobilyje,niekada nepamiršiu to šalto ir sustingusio jo žvilgsnio-nusuka akis į šoną mergina,nes prisiminusi visa tai susigraudina
Iš viso žodžių: 90