Sveiki atvykę į pasaulį, kuriame realybė persipina su mistika. Pasaulį, kuris plačiai atveria duris visokio plauko būtybėms.
Antgamtinis pasaulis
Paieškos
Užimti veidai
Parašai ir tekstai
Noriu meeto
Ištikimųjų būstinė
Nemirtingųjų būstinė

Kambarys 578

Tai vienas iš įspūdingiausių bei, beje, brangiausių Milano viešbučių. Jame galima mėgautis kone tobulu aptarnavimu, vakarais vykstančiais koncertais, SPA paslaugomis, didžiuliu baseinu, restoranu, konferencijų salėmis, terasomis bei balkonais, iš kurių atsiveria tiesiog akinanti Milano panorama bei kitokiais patogumais.
Skelbti atsakymą
Vartotojo avataras

Marcus Alonso

Užsienietis

Pasireiškimai: 325
Susisiekti:

-Na aš perspėjau,neeisi pati nusinešiu,-pasakė sustabdydmas pro šalį ėjusią padavėją ir paduodamas kupiūrą
- Moką už ją,-pasakė jismesdamas žvilgsnį į Violetą ,o tuoemt pakėlė ją ant rankų ir persimetęs per petį tiesiog nusinešė.
Iš viso žodžių: 40
Vartotojo avataras

Violet Martinez

Užsienietis

Pasireiškimai: 323
Susisiekti:

Violet net neketino pasiduoti vaikino įtakai ir vėl gurkštelėjo vyno kol dar spėjo.Na o kai šis užsimeta ją ant peties kaip kokį bulvių maišą mergina ima priešintis ir trankyti jį delnais ir kumščiais.
-Marcus paleisk mane-suspiegia mergina-tučtuojau nuleisk mane ant žemės-ima reikalauti ji ir toliau trankydama jo nugarą
Iš viso žodžių: 61
Vartotojo avataras

Marcus Alonso

Užsienietis

Susisiekti:

Tačiau marcus nei neketino to padaryti,tad merhgina galėjo trankyti,jį kiek norėjo
- Pakelk akis manau persigalvosi ir sakysi man bėgti,-pasakė jis. Aiškiai matydamas jos vyrą su ta drauge tai ir paspartino ingsnį.
Iš viso žodžių: 39
Vartotojo avataras

Violet Martinez

Užsienietis

Susisiekti:

-Aš ne tavo nuosavybė,kad šitaip su manimi elgtumeisi-pasako mergina vis dar nenusiramindama ir kai vaikinas pasako pakelti jai akis mergina tai ir padaro pamatydama tą pačią savo draugę,kuria pasitikėjo kalbantis su Rupertu ir žvelgiant į jų pusę.Tą pačią akimirką mergina suprato,kad ji nieko nebeturi ir visi žmonės,kuriais ji iki šiol pasitikėjo ją išdavė.Jai nebeliko nieko kito tik Marcus,tad jai nebeliko nieko kito kaip tik nusiraminti ir leisti jam neštis ją kur tik panorės
Iš viso žodžių: 88
Vartotojo avataras

Marcus Alonso

Užsienietis

Susisiekti:

Merginai nurimus nusinešė ją į mašiną irpasodino
-Suprask gali manim pasitikėti. Nereikai bėgti ir tuo labiau vogti,kai pažadėjau nupirkti tau nuosavą,-pasakė merginai
- O dabar lekiam tau telefono ,drabužių,-pasakė nuvažiuodamas į prekybos centrą,kuris uvo kiek toliau nuo šios vietos
-beto juk pažadėjom vienas kitam nemeluoti ir pasitikėti,tad šio žodžio aš laikausi. Nereikia bijoti,juk saugau tave ir nieko blogo tau nepadariau,-pasakė nusišypsodamas vaikinas.
-O dabar eime apsipirkti,-pasakė ištiesdamas merginai ranką,kai jie prisiparkavo stovėjimo aikštelėj.
Iš viso žodžių: 95
Vartotojo avataras

Violet Martinez

Užsienietis

Susisiekti:

-Kas man daugiau belieka-suburba mergina kai buvo įsodinta į automobilį-maniau,kad galiu ja pasitikėti,o ir ji mane išdavė-priduria ji negalėdama patikėti,kad kaip kokia kvailė patikėjo ja ir dar ir viską jai papasakojo vietoj to,kad laikytų liežuvį už dantų.
Visą kelią iki prekybos centro mergina daugiau nepasakė nei žodžio iki tol kol jos kišenėje nesuskambo vaikino telefonas.
-Tavo mergina skambina-pasako mergina atiduodama telefoną Marcus kai pamato,kad jo ekrane užsidega kažkokios Courtney vardas ir foto
Iš viso žodžių: 91
Vartotojo avataras

Marcus Alonso

Užsienietis

Susisiekti:

-Ką nors jai papasakojai,ką sakiau tau?-pasidomėjo dėl visa ko vaikinas
-Nusiramink,jei pažadėjau,kad viskas bus gerai vadinasi taip ir bus,-pasakė jis merginai
-Ji ne mano mergina,ji man niekas,nenoriu turėti jokių reikalų su ja,-pasakė nenorėdamas net kelti ragelio,kai paskambino
-Išvis reikėjo ją užblokuoti,-pridūrė jis
-Klausau,-pasakė nenorom,-pakėlęs telefoną ir neįsivaizduodamas ko ji nori.
Iš viso žodžių: 75
Vartotojo avataras

Violet Martinez

Užsienietis

Susisiekti:

-Gali būti ramus apie tave nieko nepasakojau-atsako mergina-papasakojau tik viską kas nutiko man-priduria ji.
Kadangi Violet nuotaika buvo kiek pagedusi ir rodės,kad ji dabar pyksta ant viso pasaulio ir pati ant savęs nenorėjo klausytis vaikino pasiteisinimų,nes jai buvo neįdomu ar tai jo dabartinė mergina ar kokia buvusi ar iš vis kokia nors vienos nakties mergužėlė.
-Nesvarbu-suburba ji išlipdama iš automobilio ir nukeliaudama pasidairyti į parduotuves.
-Labas mažuti pasiilgau-pasigirsta saldus merginos balselis
Iš viso žodžių: 85
Vartotojo avataras

Marcus Alonso

Užsienietis

Susisiekti:

-Ačiū,ir nebūk pikčiurna,-pasakė merginai
- Suprantu skaudu,kai tave išduoda,bet neesi viena. Aš tavęs niekad neišduosiu ir saugosiu,kaip pažadėjau,-pasakė merginai
Sekdamas žvilgsniu Violetą ir išgirdęs tokį pasisveiknimą iš Courtney susiraukė
- Milijoną pirmą kartą kartoju aš tau NE M-A-Ž-U-T-I-S. pasakė paraidžaui pabrėždamas kiekvieną raidę
-Tad jei dar kartą išgirsiu kažką panašaus galėsi pamiršti mano numerį. Tad ko norėjai?-paklausė nenorėdamas leistis į diskusijas.
Iš viso žodžių: 89
Vartotojo avataras

Violet Martinez

Užsienietis

Susisiekti:

Vaikinui paprašius nebūti pikčiurnai mergina nieko neatsako tik kiek nepatenkintai į jį pažvelgia.Matyt šiandien jau bus tokia diena kai Marcus teks susitaikyti su burbančia ir viskuo nepatenkinta Violet.
-Gerai jau gerai nepyk-toliau suokia Courtney-tik norėjau priminti,kad šianakt renkamės senojoje mūsų vietoje gal ir tu prisijungsi?-paklausia ji-galėtume atšvęsti tavo sugrįžimą-priduria ji tikėdamasi pavilioti vaikiną atvykti į lenktynes
Iš viso žodžių: 74
Skelbti atsakymą