-Nesąmonė,o ar norėjai ką nors studijuoti?-paklausė įsimdamas auskarą iš ausies ir palikęs tik naktinę lemputę prie lovos išjungė didžiąją šviesą ir prigulė į lovą palįsdamas po savo antklode.
- Galbūt jau atsirado,-pasakė paslaptingai nusišypsodamas.
Sveiki atvykę į pasaulį, kuriame realybė persipina su mistika. Pasaulį, kuris plačiai atveria duris visokio plauko būtybėms.
Antgamtinis pasaulis
Paieškos
Užimti veidai
Parašai ir tekstai
Noriu meeto
Ištikimųjų būstinė
Nemirtingųjų būstinė
Antgamtinis pasaulis
Paieškos
Užimti veidai
Parašai ir tekstai
Noriu meeto
Ištikimųjų būstinė
Nemirtingųjų būstinė
Kambarys 578
-
Marcus Alonso
- Užsienietis
- Pasireiškimai: 325
- Susisiekti:
Iš viso žodžių: 44
-
Violet Martinez
- Užsienietis
- Pasireiškimai: 323
- Susisiekti:
-Studijas aš pabaigiau-pasako mergina-bet niekada nenorėjau dirbti pagal profesiją,nes tai man atrodė nuobodu,norėjau išbandyti ką nors kito,bet deja-papasakoja mergina.
-Nejaugi ir kas ji tokia?-pasidomi mergina apsiversdama ant šono ir veidu atsisukdama į vaikiną-ir jai turbūt nepatiks,kad aš čia-priduria ji
-Nejaugi ir kas ji tokia?-pasidomi mergina apsiversdama ant šono ir veidu atsisukdama į vaikiną-ir jai turbūt nepatiks,kad aš čia-priduria ji
Iš viso žodžių: 52
-
Marcus Alonso
- Užsienietis
- Susisiekti:
- ką baigei? kad jau taip nuobodo,-paklausė žvelgdamas į ją
-O kuo norėjai užsiimti?-pasidomėjo jis nes ši mergina su kiekviena minute jam darėsi vis įdomesnė . Norėjosi apie ją sužinoti,kuo daugiau.
- Ji gražiausia mergina visoje žemėje. Ji atrodo,kaip angelas. Jos akys kaip šokoladas, Ji tokia trapi,bet kartu ir stipti bei labai drąsi. Tik nežinau ar ji ,kada į mane pažvelgtų ,kaip į vyrą,-pasakė kalbėdamas apie Violetą.
-Juk sakiau aš neturiu merginos esu vienišas. Tad ,jei tu laiminga būdama čia. Ji laiminga taip pat,-pasakė jis
-O vienintelei merginai mano gyvenime tu patiktum,-pasakė vaikinas
-Rytoj tave supažindinsiu su ja. Jos vardas Bella,-pasakė mergiani
-O kuo norėjai užsiimti?-pasidomėjo jis nes ši mergina su kiekviena minute jam darėsi vis įdomesnė . Norėjosi apie ją sužinoti,kuo daugiau.
- Ji gražiausia mergina visoje žemėje. Ji atrodo,kaip angelas. Jos akys kaip šokoladas, Ji tokia trapi,bet kartu ir stipti bei labai drąsi. Tik nežinau ar ji ,kada į mane pažvelgtų ,kaip į vyrą,-pasakė kalbėdamas apie Violetą.
-Juk sakiau aš neturiu merginos esu vienišas. Tad ,jei tu laiminga būdama čia. Ji laiminga taip pat,-pasakė jis
-O vienintelei merginai mano gyvenime tu patiktum,-pasakė vaikinas
-Rytoj tave supažindinsiu su ja. Jos vardas Bella,-pasakė mergiani
Iš viso žodžių: 120
-
Violet Martinez
- Užsienietis
- Susisiekti:
-Pasekiau tėčio pėdomis ir studijavau verslo vadybą-atsako mergina-ir studijos man patiko,bet paskui su laiku supratau,kad nenoriu tokio darbo tiesiog sėdėti dienų dienas prie popierių,norėjosi kažko visiškai kitokio su daugiau judesio,daugiau bendravimo-pasipasakoja mergina mat nenorėjo tapti tiesiog ofisine žiurke.
Vaikinui ėmus pasakoti apie kažkokią mergina Violet pasijuto kiek nejaukiai ją su juo aptarinėdama,bet buvo apsisprendusi,kad tai tik šiai nakčiai kadangi neturėjo kur eiti,o jau rytdienai ji buvo sugalvojusi planą į ką kreipsis pagalbos ir tikrai jos sulauks.na taip bent jau manė pati mergina.
-Gražus vardas-pasako mergina kai išgirsta tos paslaptingos merginos vardą lyg ir imdama suprasti,kad kalba pasisuko ne apie realų žmogų,o apie šunį
Vaikinui ėmus pasakoti apie kažkokią mergina Violet pasijuto kiek nejaukiai ją su juo aptarinėdama,bet buvo apsisprendusi,kad tai tik šiai nakčiai kadangi neturėjo kur eiti,o jau rytdienai ji buvo sugalvojusi planą į ką kreipsis pagalbos ir tikrai jos sulauks.na taip bent jau manė pati mergina.
-Gražus vardas-pasako mergina kai išgirsta tos paslaptingos merginos vardą lyg ir imdama suprasti,kad kalba pasisuko ne apie realų žmogų,o apie šunį
Iš viso žodžių: 130
-
Marcus Alonso
- Užsienietis
- Susisiekti:
-,Geros studijos galima daug ką su jom nuveikti. Bet tu teisi ten daug popierių,-pritare merginai
-Puiku suprantu tave sėdėti prie popierių yra reikalų,-pasakė iš patorties nes
pildyti popierius buvo nemegstamiausia jo dsrbo dalis.
-Tikiu,kad jei norėsi susirasi širdžiai mielą darbą,-pasakė nusišypsodamas
-Ji ir pati labai graži,-pasakė vaikinas
-Rytoj kai persikelsim į namą bus daug erdvės. Turėsi savo kambarį,nebent patiks būti su manim,-pasakė merginai
-O davar turbut nori miegoti. Saldžių sapnų,-pasakė jai
-Puiku suprantu tave sėdėti prie popierių yra reikalų,-pasakė iš patorties nes
pildyti popierius buvo nemegstamiausia jo dsrbo dalis.
-Tikiu,kad jei norėsi susirasi širdžiai mielą darbą,-pasakė nusišypsodamas
-Ji ir pati labai graži,-pasakė vaikinas
-Rytoj kai persikelsim į namą bus daug erdvės. Turėsi savo kambarį,nebent patiks būti su manim,-pasakė merginai
-O davar turbut nori miegoti. Saldžių sapnų,-pasakė jai
Iš viso žodžių: 88
-
Violet Martinez
- Užsienietis
- Susisiekti:
Kaip ir kiekvienos merginos širdį taip ir Violet širdį paglostytų tas faktas jei ji būtų įsitikinusi,kad mergina paie kurią kalbėjo Marcus buvo būtent ji,bet ji šito nesitikėjo ir net negalvojo apie tai mat jie vienas kitą pažinojo vos kelias valandas ir nebuvo net įmanoma apie tai galvoti.Nors ką gali žinoti kaip viskas gali pasisukti ir kaip prasitęs jų istorija toliau.
-Saldžių sapnų-palinki ir mergina įsipatogindama ant pagalvės ir netrukus užmigdama,nes jautėsi labai pavargusi.
Mergina miegojo labai gerai ir kietai iki pat ryto.Bet ryte vistiek pabudo pirmoji.Įsitikinusi,kad vaikinas vis dar kietai miega patyliukais išslinko iš lovos apsirengė vaikino paskolintus drabužius ir pamato ant naktinio stalelio gulintį jo telefoną.
-Atleisk,bet neturiu kitos išeities-pasako tyliai ji tarsi atsiprašydama už pavogtą telefoną.
Tad pasiėmusi vaikino telefoną mergina taip pat patyliukais išeina iš buto ir surinkusi draugės arba bent jau kaip ji manė draugės susiskambina su ja susitardama susitikti netoliese esančioje kavinėje.Įsikišusi telefoną į kišenę mergina patraukia į kavinę.Ateina ten pirmoji,bet neužilgo ir pasirodo ir jos draugė.Jos šiltai pasisveikina ir susėdusios prie staliuko ima kalbėtis kai Violet papasakoja viską kas jai nutiko vakar,kaip Marcus ją išgelbėjo ir koks patrauklus jis vaikinas.Na o draugė nors ir išklauso,bet imasi ginti Rupertą pasakydama,kad jis toks vyras ir reikia tiesiog pasistengti patenkinti jo norus net ir seksualinius.Violet aišku su tuo nesutinka pasakydama,kad nenori jo net akyse matyti
-Saldžių sapnų-palinki ir mergina įsipatogindama ant pagalvės ir netrukus užmigdama,nes jautėsi labai pavargusi.
Mergina miegojo labai gerai ir kietai iki pat ryto.Bet ryte vistiek pabudo pirmoji.Įsitikinusi,kad vaikinas vis dar kietai miega patyliukais išslinko iš lovos apsirengė vaikino paskolintus drabužius ir pamato ant naktinio stalelio gulintį jo telefoną.
-Atleisk,bet neturiu kitos išeities-pasako tyliai ji tarsi atsiprašydama už pavogtą telefoną.
Tad pasiėmusi vaikino telefoną mergina taip pat patyliukais išeina iš buto ir surinkusi draugės arba bent jau kaip ji manė draugės susiskambina su ja susitardama susitikti netoliese esančioje kavinėje.Įsikišusi telefoną į kišenę mergina patraukia į kavinę.Ateina ten pirmoji,bet neužilgo ir pasirodo ir jos draugė.Jos šiltai pasisveikina ir susėdusios prie staliuko ima kalbėtis kai Violet papasakoja viską kas jai nutiko vakar,kaip Marcus ją išgelbėjo ir koks patrauklus jis vaikinas.Na o draugė nors ir išklauso,bet imasi ginti Rupertą pasakydama,kad jis toks vyras ir reikia tiesiog pasistengti patenkinti jo norus net ir seksualinius.Violet aišku su tuo nesutinka pasakydama,kad nenori jo net akyse matyti
Iš viso žodžių: 265
-
Marcus Alonso
- Užsienietis
- Susisiekti:
Tuo tarpu pabudęs Marcus pamatė,kad Violetos nėra šalia. Žinoma pasigedo ir telefono. Apėjęs budą ir neradęs telefono gavo skambutį į meesenger savo laptope. Greit pakalbėjęs pasakė tuoj bus. Prigriebęs porą dėžių sukišo į mašinos bagažinę. Ir sėdės už vairo atlėkė į kavinę,kurioje dirbo jo draugo mergina ir iš jos sužinojo,apie Violet. Mat buvo spėjęs draugui papasakoti apie savo žygdarbi,dar vakar ,kol violet buvo duše.
Išlipęs iš mašinos patraukė tiesiai prie merginų
-Labas mažoji vagile,-pasakė pasisveikindamas su mergina
Išlipęs iš mašinos patraukė tiesiai prie merginų
-Labas mažoji vagile,-pasakė pasisveikindamas su mergina
Iš viso žodžių: 102
-
Violet Martinez
- Užsienietis
- Susisiekti:
-Ir vėl tu mane radai-pasako mergina trumpam pakeldama akis į Marcus ir gurkštelėdama vyno,kurio buvo su drauge užsisakiusios.
-Tai čia tas vairuotojas?-paklausia jos draugė nužvelgdama Marcus nuo galvos iki kojų.
-Taip tai jis-patvirtina Violet pastatydama taurę ant staliuko ir kiek ją pasukiodama.
-O jis tikrai vertas nuodėmės galėtum panaudoti abu jei supranti apie ką aš-nusišypso ji Violet pametėdama kiek nešvankią mintį jai.
-Baik aš ne tokia negalėčiau taip-atsako jai Violet
-Tai čia tas vairuotojas?-paklausia jos draugė nužvelgdama Marcus nuo galvos iki kojų.
-Taip tai jis-patvirtina Violet pastatydama taurę ant staliuko ir kiek ją pasukiodama.
-O jis tikrai vertas nuodėmės galėtum panaudoti abu jei supranti apie ką aš-nusišypso ji Violet pametėdama kiek nešvankią mintį jai.
-Baik aš ne tokia negalėčiau taip-atsako jai Violet
Iš viso žodžių: 87
-
Marcus Alonso
- Užsienietis
- Susisiekti:
-taip juk žadėjau visur tave rasti. Juk dabar aš tavo asmens sargybinis,-pasakė merginai
-Tu užsičiaupk,-pasakė pasisukdamas į merginosį Violet draugę
-Violeta ,o tu esi su manim,jei ne tai išsinešiu,-pasakė trumpai nesileisdamas į kalbas,nes toji merginos draugė ,jam nei kiek nepatik ir turėjo tam priežastį.
-Tu užsičiaupk,-pasakė pasisukdamas į merginosį Violet draugę
-Violeta ,o tu esi su manim,jei ne tai išsinešiu,-pasakė trumpai nesileisdamas į kalbas,nes toji merginos draugė ,jam nei kiek nepatik ir turėjo tam priežastį.
Iš viso žodžių: 54
-
Violet Martinez
- Užsienietis
- Susisiekti:
Tiek Violet tiek jos draugė lieka kiek nustebintos tokio Marcus grubumo,bet kartu tai jam pridavė ir savotiško šarmo ir patrauklumo.Violet negalėjo nepastebėti kaip draugė rijo jį akimis jau aiškiai kažko ten sau galvoj prisifantazuodama.
-Ką?-perklausia Violet kai Marcus liepia jai keliauti su juo-aš dėkinga už vakarykštę pagalbą ir viską ką dėl manęs padarei,bet dabar aš jau pati turiu susigalvoti ką toliau daryti-pasako mergina atsisakydama keliauti su vaikinu
-Ką?-perklausia Violet kai Marcus liepia jai keliauti su juo-aš dėkinga už vakarykštę pagalbą ir viską ką dėl manęs padarei,bet dabar aš jau pati turiu susigalvoti ką toliau daryti-pasako mergina atsisakydama keliauti su vaikinu
Iš viso žodžių: 82