Sveiki atvykę į pasaulį, kuriame realybė persipina su mistika. Pasaulį, kuris plačiai atveria duris visokio plauko būtybėms.
Antgamtinis pasaulis
Paieškos
Užimti veidai
Parašai ir tekstai
Noriu meeto
Ištikimųjų būstinė
Nemirtingųjų būstinė

Kambarys 578

Tai vienas iš įspūdingiausių bei, beje, brangiausių Milano viešbučių. Jame galima mėgautis kone tobulu aptarnavimu, vakarais vykstančiais koncertais, SPA paslaugomis, didžiuliu baseinu, restoranu, konferencijų salėmis, terasomis bei balkonais, iš kurių atsiveria tiesiog akinanti Milano panorama bei kitokiais patogumais.
Skelbti atsakymą
Vartotojo avataras

Marcus Alonso

Italas

Pasireiškimai: 36
Susisiekti:

Išgirdęs,kad merginos tėvas žuvo avarijoje,kai į juos rėžėsi automobilis. Vaikinui šmėstelėjo mintis,kad galbūt tai ta pati mergina kurią jis ištraukė iš automobilio. Panašumo buvo,bet sunku buvo patikėti,kad tai ji.
Pamatęs merginos akyse ašaras vaikinas ją apkabino
-Užjaučiu. Įsivaizduoju kokį siaubą turėjai išgyventi. Norėčiau padėti pamiršti tą siaubą kūrį turėjai išgyventi,-pasakė merginai pirštais perbraukdamas per jos plaukus ir bandydamas bent truputi nuramint.
Iš viso žodžių: 89
Vartotojo avataras

Violet Martinez

Italas

Susisiekti:

Mergina net neabejojo,kad vaikino galvoje dabar sukosi tokios pačios mintys kaip ir jos galvoje kai išgirdo vaikino istoriją.Vienintelis dalykas ko ji dar nežinojo,o tiksliau nebuvo įsitikinusi,kad Marcus ją jau tada išgelbėjo ištraukdamas iš automobilio ir nugabendamas į ligoninę.Ji visą laikė manė,kad tai buvo paramedikai atvykę į avarijos vietą,o ir mamos jai buvo įkalta į galvą,kad tas žmogus yra žudikas ir tokiu mergina jį ir laikė visą tą laiką.
Apkabinta mergina nei kiek nesipriešina ir prisiglaudžia prie Marcus,nes taip ji jautėsi ramesnė ir saugesnė.
-Niekada to nepamiršiu-pasako mergina-galbūt būtų buvę lengviau jei tas kas į mus rėžėsi būtų atsiprašęs-pasvarsto mergina,bet kai dabar jau praėjo daug laiko tai vargu ar tai padėtų
Iš viso žodžių: 136
Vartotojo avataras

Marcus Alonso

Italas

Susisiekti:

-Jei tik būčiau galėjęs būčiau atsiprašęs,bet kaip tą padaryti,ka esi už grotų ir tai yra neįmanoma,-pasakė merginai liūdnai
-Nebent užskaitysi tada,kai ji buvo be sąmonės,tada atsiprašiau milijonus kartų jos,kai laikiau ją ant rankų.Ir meldžiausi už ją,kad ja viskas būtų gerai,-pasakė merginai pirštais perbraukdamas per jos plaukus.
-O galbūt toks likimas,-pasakė truktelėdamas pečiais vaikinas.
-Nežinau tai sutapimas ar ne. Bet mano vienas draugas labai prietaringas. Jis minimum kartą į mėnėsį eina pas savo tetulytę raganą ,kad išmestų jam kortas. Sako,kad viskas pildosi. Aš tik juokiausi,tad kai pralošiau lažybas,jis nusitempė ir mane. Ji pabūrė man iš delno ir metė kortas. Sakė,kad ateina didelė nelaimė,kurios jau nepavyks išvengti,gali tik sušvelninti. Ji atneš ir mirtį,,pakeis mano gyvenimą. Bet kartu sutiksiu likimą ir jei išliksiu stiprus ir priimsiu teisingus sprendimus ir klausysiu širdies balso gausiu progą ją ištaisyti. Būsiu laimingas pats ir padarysiu laimingą kitą. Ji man davė apyrankę. Užsirišau,kaip liepė. Ir pasikabinau žolelių maišelį,ant veidrodėlio,kaip apsaugai. Nors tada ėmė tik juokas,nors ir žinojau,kad draugui visada viskas pildosi. Jos žodžiai išsipildė aš likau sveikas,taiau mirtis pasiėmę tą vyrą. Tačiau pavyko išgelbėti merginą,nes dariau,kaip liepė širdis. Kai paskutinį kartą draugas buvo pas tetulytę ir klausė apie mane ,sakė,kad juodas periodas jau baigėsi. Svarbu nepasiduoti pagundai ir klausytis širdies. Jei neatsispirsiu galiu prisivirti bėdos ir paleisti laimę. Nežinau ar tai tiesa,bet žinau daugiau nekartosiu senų klaidų. Nenoriu,kad per mane nukentėtų nekalti žmonės,-pasakė merginai pažvelgdamas į akis ir nepaleisdamas iš glėbio.
Iš viso žodžių: 306
Vartotojo avataras

Violet Martinez

Italas

Susisiekti:

-O dabar po šitiek laiko belieka tik galvoti kas būtų jeigu būtų-atsidūsta mergina ir galiausiai susivokusi mergina atsitraukia nuo Marcus ir vėl išlaikydama atstumą tarp jų mat pasijuto kiek nejaukiai prie jo glaustydamasi,o ir nenorėjo pasirodyti lengvabūde mergina.
-Matyt tai ir svarbiausia nepasiduoti visam blogiui ir išlikti stipriam bei žengti naują žingsnį į gyvenimą po visų blogybių-pasvarsto ir mergina,nes jos nuomone tai ir buvo svarbiausia atrasti savyje jėgų atversti naują gyvenimo lapą po visų juodų periodų ir negandų,kurios užgriūva.
-ir tu jau tai padarei-pasako ji vaikinui-priėmei savo kaltę ir ją atlaikei kaip priklauso,pakeitei savo gyvenimą ir nepabijojai vėl sėsti už vairo ir lenktyniauti-priduria ji mat jeigu būtų padariusi avariją,kurioje žūtų žmogus ji pati niekada nebebūtų sugebėjusi vairuoti aplenktų automobilius per kilometrą
Iš viso žodžių: 147
Vartotojo avataras

Marcus Alonso

Italas

Susisiekti:

-Būtent ypač kai turi stiprų artimų žmonių palaikymą,ir tikrų draugų šalia. Kurie nenusisuks,net kai esi pačiame dugne.
-Ačiū labai gerą tą girdėti niekada nepasidaviau. Galbūt padėjo tai,kad kaip daug kas sako užaugau su šunimis,tai yra kinoligojos centras buvo už mano tėvų tvoros tikslaiu porą -ingsnių leisdavau ten dienas,kai buvau vaikas. Ir vienas kinologas kai paklausiau ar sunku būti kinologu pasakė,- Svarbiausia būti gero žmogumi ir vertinti draugystę su savo šunimi,nes jis tavo partneris tiek gerais laikais,tiek kiek esi dugne. Jis liepė niekada nepasiduoti,nes po audros visada pasirodys saulė ir jei noriu siekti svajonės,nes visi nusipelno antro šanso ir pasitaisyti,nes kažkada ir jis pats buvo iš gatvės paauglystėj trankėsi su blogais žmonėm. Bet vėliau pasikeitė ir tapo kitu žmogumi. Todėl ir aš niekada nepasidaviau. Padariau klaidą,bet išmokau pamoką ir bandau judėti toliau,-pasakė merginai.
-Gal ko nors norėtum dar ?-paklausė merginos
Iš viso žodžių: 172
Vartotojo avataras

Violet Martinez

Italas

Susisiekti:

-Ne visi gali tuo pasigirti-lyg tarp kitko pasako mergina aišku omenyje turėdama savo mamą iš kurios nesulaukė jokio palaikymo kai atsidūrė keblioje situacijoje,o tik sulaukė apibarimo ir antausio ko visiškai iš jos nesitikėjo.
-Dabar svarbiausia niekada nepakartoti tos klaidos ir vėl nesugriauti savo gyvenimo-pasako mergina mat Marcus labai rizikavo dalyvaudamas tose pogrindinėse lenktynėse,nes jeigu pasirodytų policija ir jis įkliūtų tai vėl grįžtų už grotų kai yra paleistas tik lygtinai.
-Nieko nenoriu-vis dar atsisako mergina-noriu tik į lovą užmigti,o pabudusi viską prisiminti tik kaip blogą sapną-priduria ji
Iš viso žodžių: 105
Vartotojo avataras

Marcus Alonso

Italas

Susisiekti:

-Dabar tu turi,kas tave palaiko ir niekada nepaliks bėdoje,-pasakė pažvelgdamas merginai į akis ir duodamas suprasti,kad visada jai padės ir palaikys
-Tikrai nepakartosiu lenktyniauju labai nedaug ir atsargiai,-pasakė tiesą,kad dabar buv ypač atsargus
-Beto ir norėdamas neturėčiau daug laiko,-pridūrė jis
-Tuomet eime į lovą pasakė atsistodamas ir ištiesdamas jai ranką
Iš viso žodžių: 61
Vartotojo avataras

Violet Martinez

Italas

Susisiekti:

-Gera tai girdėti-pakartoja paties vaikino žodžius mergina taip pat pažvelgdama jam į akis,nes bent jau kol kas ji tikrai galėjo juo pasitikėti ir tikėti,bet kaip viskas pasisuks ir bus kai jie pagaliau supras,kad šnekėjo apie tą pačią avariją tebuvo laiko klausimas.
-O yra kokia nors priežastis dėl kurios galėtum visiškai atsisakyti lenktynių?-pasidomi mergina mat toks variantas taip pat buvo galimas jei nenorėjai per daug rizikuoti,nes niekada negalėjai žinoti kuo gali pasibaigti tos lenktynės.Juk visada galėjo kas nors ir pakišti kiaulę ir specialiai iškviesti policiją.
Violet paima Marcus jai ištiestą ranką ir taip pat pakyla nuo sofos ir jie kartu nukeliauja į miegamąjį
Iš viso žodžių: 127
Vartotojo avataras

Marcus Alonso

Italas

Susisiekti:

- Su manimi tu visada saugi,-pasakė merginai nei kiek nefvejodamas
Paklaustas apie priežastį vaikinas linktelėjo galvą
-Yra jei mergina kuri būtų man labai svarbi ,kurią beprotiškai mylėčiau to paprašytų,tą pačią akimirką viską meščiau,kaip ir tuo atveju jei mylima moteris lauktusi mano vaiko,-pasakė užtikrintai. vaikinas duodamas suprati,kad dėl brangios sau moters padarytų viską,net mestų lenktynes.
Atėjus į miegamąjį Marcus paleido merginos ranką ir pakėlės lovą ištraukė kaldrą ir apvilko ją švarių užvalkalu,o pagalvė jau buvo lovoje
-Na štai anklodė paruošta, galim gultis į lovą,-pasakė nusivilkdamas marškinius ir susiradęs spintoj pižamą nusivilko ir d-insus ir apsivilko pižamines kelnes ir maikę ,kad netrukdytų merginos.
-O tu kur nors dirbi?-paklausė merginos
Iš viso žodžių: 135
Vartotojo avataras

Violet Martinez

Italas

Susisiekti:

-Beliko tik tokią sutikti-šypteli mergina kai jie atkeliauja į miegamąjį ir ji kiek palūkuriuoja laukdama kol vaikinas paruoš lovą,o vos tik ji buvo paruošta mergina nieko nelaukdama susirango po antklode,nes tai buvo didžiausias jos noras.Atsigulti ir užmigti,o pabudus suprasti,kad visa tai tebuvo tik blogas sapnas ir nieko daugiau.Akies krašteliu mergina stebėjo persirenginėjantį Marcus,nes tai,kad jo dailus kūnas traukė akį buvo nenuginčijamas faktas.
-Ne man nebuvo leista dirbti,kad neužtraukčiau šeimai gėdos-atsako mergina mat mama niekada nepritarė merginos pasirinkimams
Iš viso žodžių: 100
Skelbti atsakymą