Sveiki atvykę į pasaulį, kuriame realybė persipina su mistika. Pasaulį, kuris plačiai atveria duris visokio plauko būtybėms.
Antgamtinis pasaulis
Paieškos
Užimti veidai
Parašai ir tekstai
Noriu meeto
Ištikimųjų būstinė
Nemirtingųjų būstinė

Kambarys 578

Tai vienas iš įspūdingiausių bei, beje, brangiausių Milano viešbučių. Jame galima mėgautis kone tobulu aptarnavimu, vakarais vykstančiais koncertais, SPA paslaugomis, didžiuliu baseinu, restoranu, konferencijų salėmis, terasomis bei balkonais, iš kurių atsiveria tiesiog akinanti Milano panorama bei kitokiais patogumais.
Skelbti atsakymą
Vartotojo avataras

Marcus Alonso

Užsienietis

Pasireiškimai: 248
Susisiekti:

-Todėl,kad varai mane iš proto ir gundai padaryti nuodėmę,-pasakė merginai pamerkdamas akį.
-Puiku slaptų vietų tikrai nėra,-pasakė užsimesdamas tašę ant peties. ant rankos pasikabindamas keletą maišiukų pei paimdamas ištrauktus maišus su patalyne.
-Paiimk pskutinį maišiuką ir dėžutę bei judam,-pasakė,kai jie išėjo iš buto. Užrakinęs duris raktus įmetė į pašto dėžutę,tuomet viską sugrūdo į bagažinę.
-pasirengusi pamatyti naujus namus?-paklausė merginos
-Tiesa dar trumpam stabtelsim pas Bella,-pasakė paslaptingai kolkas nieko neišduodamas.
Iš viso žodžių: 92
Vartotojo avataras

Violet Martinez

Užsienietis

Pasireiškimai: 246
Susisiekti:

-Bet aš juk neliepiu savęs varžyti-gudriai nusišypso mergina numesdama dviprasmę frazę,o jau pačiam Marcus beliko nuspręsti kaip ją priimti.
Kaip paliepta mergina surinko paskutinius maišiukus ir dėžutes ir padėjo viską nugabenti iki automobilio.
-Tavo naujus namus-pataiso vaikiną mergina mat pati dar nežinojo ar tai taps ir jos namais ar tik laikina prisiglaudimo vieta.
-Dar viena mergina?-paklausia V žvilgtelėdama į Marcus
Iš viso žodžių: 73
Vartotojo avataras

Marcus Alonso

Užsienietis

Susisiekti:

Gavęs leidimą Marcus pabučiavo merginai aistringai į lūpas,o tada pabaigė su daiktais.
-Manau jau mūsų ,-pasakė kai jie pajudėjo iš vietos.
-Galima ir taip pasakyti,bet manau ji tau patiks. Ji labai mane myli,-pasakė vaikinas tiesą ir kiek paerzindamas meginą įtardamas,akd bus daug juoko,kai pamatys Bella.
Jis nenorėjo sakyti,akd jie važiuoja į jo tėvų namus,kad mergina nesijaudintų.
-Neiilgai truksu jie stotojo prie gražaus namo. tėvo mašinos nebuvo. Jo mama per septynius metus buvo labai pasikeitus,kad net pats marcus sakė,jog ji kardinaliai pasikeitė. Buvo numetusi daug svorio. Pakeitusi plaukų spalvą ir šukuoseną.
-Eime susipažinsi su ja ir netik. Čia greit gal pusvalandį,-pasakė jis išlipęs iš mašinos ir atidarydamas duris
Iš viso žodžių: 130
Vartotojo avataras

Violet Martinez

Užsienietis

Susisiekti:

Gavusi bučinį mergina su malonumu į jį atsako apsivydama vaikino kaklą rankomis ir suleisdama pirštus į jo plaukus.
V galvoje jau sukosi įvairios mintys,kad galėtų būti toji mergina.Nors kai vaikinas pasakojo,kad užsiima kinologija tai galėjo būti ir šuo,o gal kokia nors slapta dukra.Vienu žodžiu minčių V galvoje buvo įvairių,bet nusprendė per daug apie tai negalvoti kol nesusipažino su ta Bella.
-Na eime-sutinka mergina išlipdama iš automobilio kai Marcus kaip koks džentelmenas atidaro jai dureles.Išlipusi kiek apsidairo aplinkoje,vet matyt čia ją taip veikia savisaugos instinktas,kad kur be atsidurtų ima dairytis tarsi lauktų kur nors už kampo tykančio pavojaus
Iš viso žodžių: 119
Vartotojo avataras

Marcus Alonso

Užsienietis

Susisiekti:

Paskambinus į duris pasirodė liekna ,ilgais tamsiais plaukais dideliš mėlynų akių moteris. O iš paskos jos atbėgo borderkole. Marmuro spalvos,kiek į juodama mėlynomis-žydromis akimis ir iškart puolė priemarcus
-Labas mergyt,mano vrauolė pasiilgai,-ėmė kasinėti ją.
-Labas mama, Violeta susipažink čia mano mama Vanessa. O čia mano,-stojo pauzė nes nežiojo ar negaus galvon nuo Violetos
-Mano mergina Violeta. išgelbėjau ją nuo vieno psiho ir dar mer kartu,-pasakė mamai kasinėdamas Bella
- Violeta susipažink,o čia mano Bella,-pasakė ir Bella palaižė Violetai rankas pasiglaustydama prie jos.
Pamačiusi Violetą moteris kiek sutriko. O po sūnaus pristatymo stojo trumpa pauzė,kurią laimei užpildė Bella.
-Malonu susipainti aš Vanessa marcus mama,- moteris išties atrodė atjaunėjusi. Sunku buvo pasakyti ji vyresnioji jo sesuo ar mama. Juk ji Marcus pagimdė labai jauna.
-Mama kur tėtis su Lordu?-paklausė jis
- Tuoj grįš buvo darbe. Sakė grįžta su staigmena,-pasakė moteris. kai į kiemą įriedėjo džipas ir iš jo išlipo tamsiaplaukis rudų akių sportiško sudėjimo vyras.
-Atleisk sūnau,truputi vėluoju,bet su gerom žiniom. O tu matau ne vienas,-pasakė vyras
-Aš Elijas Marcus tėtis. Nors darbe sako,kad tinku jam į vyresniuosius brolius,-nusijuokė jis
Iš viso žodžių: 214
Vartotojo avataras

Violet Martinez

Užsienietis

Susisiekti:

Sutikusi važiuoti kartu su Marcus mergina nesitikėjo,kad susipažins su visa jo šeima,o tiksliau tėvais.Tad jautėsi kiek ne vietoje ir kaip šuniui penkta koja,bet kad jau atvyko tai turės kažkaip prisitaikyti.
Pasirodžius vaikino mamai Violet ji pasirodė labai pažįstama,bet mergina ir vėl gi nedarė skubotų išvadų,nes nors ir panašumų buvo,bet kartu tai ir atrodė kaip visai kita moteris.
Marcus užsikirtus nežinant kaip ją pristatyti mergina pakelia į jį akis leisdama pačiam nuspręsti kaip ją pristatys mamai.
-Malonu susipažinti-nusišypso mergina pasisveikindama su Vanessa.
-Štai ir paslaptingoji mergina-nusijuokia V-labas Bella-pasisveikina ji su kalyte ją paglostydama.
-Ir jie nemeluoja-nusijuokia mergina kai pasirodo ir vaikino tėvas-malonu susipažinti aš Violet-prisistato mergina
Iš viso žodžių: 138
Vartotojo avataras

Marcus Alonso

Užsienietis

Susisiekti:

-Galbūt dėlto,kad labai jauni jauni tapom tėvais. Man buvo deviniolika,kai Vanessa pastojo,buvau tik pradėjęs tarnauti. O jai 18 tik istojus į universitetą. Kia gimė man buvo beveik 20,jai beveik devyniolika. Galbūt ir dėlto išlikom tokie jauni,-pasakė vyras.
-Tėti tai kokios tos naujienos,kur Lordas?-paklausė tėčio.
- Lordas i sulaikė blogiukus,teisingiau rodo daug narkotikų tai dabar džiaugesi pats savim,-pasakė pradaręs mašinos dureles.
-Lordai,-tespėjo ištarti ir iš mašinos išoko labai mielas Džeko raselo terjeras,kiek ilgesniu kailiuku ir priebėgęs prie marcus ėmė vizgiti uodegyte ir šokinėti
-Labas Lordai mažius mano. Jis maišytas jo tėtis šiurkšęiakailis,mama truumpakailė. O jo nosis geriausia skyriuje,-pasakė glostydamas šuniuką
-Lordai čią Violeta mano mergina duok jai penkis,-pasakė Marcus ir Lordas davė letena Violetai
-Geros naujienos tave pakels pareigose. O mes turėsim naują šeimos narį. pasakė noėjęs prie mašinos ir atsinėšė ilga[laukio vokiečių aviganio jauniklio.
- Susipažinkit Meškiukas mano naujas tarnybini šuo. Nes Lordas grįžta tau. O Bella greit išeis į trumpalaikes atostogas,-pasakė sūnui
-Juokaui negi vėl galėsiu su jais dirbti,kaip seniau?-paklausė negalėdamas patikėti Marcus
-Nevisai kolkas su partneriu,o kai baigsis lygtinio paleidimo periodas,bus kaip seniau. O dabar prižiūrės tave kolega. padėsi su naujokais. ir kartais nuvyksi į kokią operacija kur Lordas naudingas. Ar Bella,kol dar gali,-pasakė jis
-Valio,Violeta dar truputis ir aš grįšiu,-pasakė apsikabindamas merginą
-labas Meški,-pasakė paglostydamas mažylį ant tėvo rankų.
-Tu jiems patinki,tikiuosi ir tau jie patinka?-paklausė merginos kai abu šuniukai bandė susidraugauti su Violeta,o meškis kolkas tyrinėjo aplinką.
Iš viso žodžių: 303
Vartotojo avataras

Violet Martinez

Užsienietis

Susisiekti:

Violet šypsodamasi išklausė šeimos istorijos ir vis akies krašteliu pažvelgdavo į Vanesą,nes jos vis neapleido nuojauta,kad ji tą moterį pažįsta tik niekaip negalėjo atsiminti iš kur.O ir pačios Vanesos tylėjimas ir sutrikimas kai ją pamatė nepraslydo pro merginos akis.
-Malonu susipažinti Lordai-nusišypso mergina paspausdama leteną šuniukui.
-Sveikinu-ir pati mergina apkabina vaikiną kai išgirsta geras naujienas.
-Jie labai mieli-nusišypso mergina paglostydama šunis,kurie sukosi aplink
Iš viso žodžių: 80
Vartotojo avataras

Marcus Alonso

Užsienietis

Susisiekti:

-Labai jų pasiilgau,kol buvau kalėjime. Tiek Bella tiek Lordą buvau tik pasiėmęs buvo visai mažučiai. Laimei leido tėčiui juos pasilikti,nes jis panašus į mane ir greit mano pamokytas rado su jais bendrą kalbą. Stebėjau juos per kamerą,kai tėtis ar mama aplankydavo mane.
-Abu labai protingi. Ir turi nuostabias nosis,-pasakė merginai
-bela duosi penkis?-paklausė Marcus ir Bella davė leteną jam į delną
-Šaunuolė mano mergytė
-Gal norit papietauti? Užeikit,-pakvietė Vanessa
-Pavalgysit,padduosiu daiktus ir galėsi lėkti įsikurti,-pasakė moteris
--Tinka?-paklausė paiimdamas Violeta už rankos ir nenorėdamas nieko daryti ko ji nenori
-
Iš viso žodžių: 108
Vartotojo avataras

Violet Martinez

Užsienietis

Susisiekti:

Tėvų namų aplinkoje mergina pamatė Marcus visai kitokį nei buvo susidariusi pirmąjį įspūdį.Pradžioje jis jai pasirodė tipinis blogas berniukas gyvenantis tik savo malonumui ir dievinantis adrenaliną tačiau dabar pamatė visai kitą jo pusę ir tai tik dar labiau patraukė jos akį ir dabar ji norėjo jį pažinti tik dar labiau.O ir jis jau buvo spėjęs pavergti jos širdį.
-Skamba nuostabiai-sutinka mergina mat jau beveik parą buvo nieko nevalgiusi,tad mintis apie maistą ją labai viliojo
Iš viso žodžių: 87
Skelbti atsakymą