Sveiki atvykę į pasaulį, kuriame realybė persipina su mistika. Pasaulį, kuris plačiai atveria duris visokio plauko būtybėms.
Antgamtinis pasaulis
Paieškos
Užimti veidai
Parašai ir tekstai
Noriu meeto
Ištikimųjų būstinė
Nemirtingųjų būstinė

Karališkieji apartamentai

Tai vienas iš įspūdingiausių bei, beje, brangiausių Milano viešbučių. Jame galima mėgautis kone tobulu aptarnavimu, vakarais vykstančiais koncertais, SPA paslaugomis, didžiuliu baseinu, restoranu, konferencijų salėmis, terasomis bei balkonais, iš kurių atsiveria tiesiog akinanti Milano panorama bei kitokiais patogumais.
Skelbti atsakymą
Vartotojo avataras

Erin Lindsay Halstead

Užsienietis

Pasireiškimai: 2036
Susisiekti:

Mergina taip pat smarkiai apsikabina vyrą,nes tą jau norėjo padaryti ir naktį,bet susivaldė.
-Jis specialiai taip pasielgė išprovokavo tave-pasako ramiai mergina-vistiek būčiau viską papasakojusi-prisipažįsta mergina-galėjome praleisti gražų vakarą kartu,bet deja-atsidūsta ji-bet dabar jau yra kaip yra nieko nepakeisime tik galime pasistengti,kad tai daugiau nebepasikartotų-ir paprašo ir kartu pasižada mergina.Juk jie susitarė,kad paie viską kalbėsis galėjo taip pasielgti ir vakar.
-Žinau,kad visa tai darai iš meilės ir noro mus apsaugoti-pasako mergina pažvelgdama vyrui į akis-bet kartais reikia gerai pagalvoti prieš ką nors darant-vėl paprašo ji vyro-žinau,kad tai kartais būna labai sunku,bet dabar mes kartu ir visas problemas ir stresines situacijas taip pat turime spręsti taip pat kartu-pasako ji.
-Tai nebuvo sapnas-pasako mergina nusišypsodama
Iš viso žodžių: 150
Vartotojo avataras

Jay Halstead

Užsienietis

Pasireiškimai: 2050
Susisiekti:

- Ir viską sugadino,-liūdnai tarė jis. Išklausęs,kaip galėjo būti vyras dar labiau nusiminė
- Mulkis, ,idiotas nelaimingas,-trenkė kumščiu į sieną,- Tu buvai,kaip deivė,o aš viską sugadinau. Tiesiog iš baimės,kad nerasiu sau vietos jei nežinosiu,ką jis rezga. Manau net tortas,keliaus į šiukšlinę ir viskas dėlto,kad nesugebėjau nusėdėti. Galbūt jei būčiau žinojęs seniau,nebūčiau taip reagavęs.O dabar man buvo staigmena,-prisipažino merginai vieną iš priežasčių dėl ko jiem taip gavosi.
-Gerai pasistengsiu ramiai galvoti ir reaguoti pažadėjau tą mūsų mergaitei. Tik prašau nebenoriu daugiau jokių nemalonių staigmenų. Jei ką nors dar slepi pasakyk dabar. Nes jau vakar prisiklausiau sočiai melo apie tave,-pasakė žmonai nebenorėdamas rasti dar kokių griaučių jos spintoj,kurie sugadintų dar kokį pasimatymą
Išgirdęs,kad tai nebuvo sapnas vyras nusišypsojo. Juk tai reiškė,kad mylimoji išties ji myli. Kad išties viskas gerai. Ir tos monstrės kuri vakar kalbėjo jos lūpomis nebėra.
Jay žinojo ir Henko požiūrį apie išsiskyrusias poras viename darbe. Bet tam nepritarė. Jis turėjo gyvą pavyzdį,kaip Henkas klydo. Jay manė,kad tik pačios poros turi spręsti be niekeno įsikišimo. Nes galbūt tai tebuvo mažytė krizė ir gavę šansą jie įveiks ją,o ne bėgs nuo problemos. Arba taps gerais draugais.
Iš viso žodžių: 249
PaveikslėlisPaveikslėlis
Vartotojo avataras

Erin Lindsay Halstead

Užsienietis

Susisiekti:

Vyrui kumščiu trenkus į sieną mergina krūpteli ir giliai atsidūsta.Jis kaltino save dėl sugadinto vakaro ir pasimatymo ir viso šito galėjo nebūti jei jie būtų pasilikę kambaryje arba ramiai į viską sureagavę.Bet dabar jau šaukštai po pietų ir reikėjo priimti viską taip kaip yra.
-Žiogeli prašau nusiramink-meiliai paprašo mergina-nekaltink savęs dėl to kas įvyko tai jis viską pradėjo,o tavo reakcija buvo normali gal kiek per aštri,bet normali-ramiai pasako mergina.Taip tai galbūt buvo ir jos klaida,kad nepapasakojo anksčiau,bet tai nebuvo blogas jos poelgis ji tada pasielgė teisingai,ne korumpuoti policininkai ar agentai neturi teisės dirbti tokį darbą.
-Tai buvo pirmasis įvykis kai padariau kažką pasikarščiavusi,bet tai buvo teisingas poelgis-pasako mergina-vėliau gavau savo komandą su kuria tiesiog vykdžiau savo darbą-pasakoja ji toliau-vėliau buvo dar vienas įvykis kai buvau tarsi nuo grandinės nutrūkusi,bet tada ir vos neatsisveikinau su gyvybe laimei gydytojams pavyko mane grąžinti-atsidūsta ji.
-Girdėjau vakar tavo pokalbį su mažyle-prisipažįsta mergina-mes tave mylim ir visada mylėsim taip pat stipriai kaip ir tu mus-šypteli mergina
Iš viso žodžių: 211
Vartotojo avataras

Jay Halstead

Užsienietis

Susisiekti:

Merginai pavadinus jį žiogeliu ir paprašius nurimti vyras kiek aprimo. Stengėsi nuvyti blogas mintis į šalį.
-Vyras klausėsi kiekvieno žmonos žodžio ,o tuomet išgirdęs apie nūtrūkimą nuo grandinės,ir kad vos nemirė susiraukė,- Kas nutiko,kad buvai nutrūkus nuo grandinės? Juk tau tai nebūdinga. Kodėl vos nežūvai. Kodėl net tokią akimirką man niekas nepranešė. Juk Natalie su broliu visada žinojo,kur mane rasti ir bet kada galėjo susisiekti?-paklausė jos nesuprasdamas,kodėl jis nieko nežinojo
-Aš visada prašiau ir rašiau,kad pirmas žmogus kuriam praneštų jei merdėsiu būtum tu,tada brolis ir Henkas,-pasakė jai tiesą. Juk visada ją mylėjo
Išgirdęs ,kad ji girdėjo pokalbį kilstelėjo antakį
- Viską girdėjai? Net kai ,kad svarsčiau trauktis?-paklausė jos turėdamas galvoje darbą
Iš viso žodžių: 149
PaveikslėlisPaveikslėlis
Vartotojo avataras

Erin Lindsay Halstead

Užsienietis

Susisiekti:

-Apie tai žinojo tik Henkas-pasako mergina-jis buvo vienintelis mano kontaktas,kuriam apie tai buvo galima galima pranešti-prisipažįsta mergina-slėpdama savo tikrąją tapatybę padėjau vienai moteriai,kuri liko viena su vaiku po to kai jos vyras buvo nužudytas narkotikų prekeivių jos vyras buvo vienas iš jų-pasineria į prisiminimus mergina-leisdavau laiką su jos vaiku,padėdavau jiems produktais ir pinigais ir vieną vakarą gavau iš jos žinutę su pagalbos prašymu atvykusi į jos namus nieko juose neradau,nei jos nei vaiko-atsidūsta mergina-jos sūnus sirgo kraujo vėžiu ir jai labai reikėjo pinigų gydymui,jos vyras namuose slėpė nusikaltėlių pinigus ir ji žinojo kur jie ir nors jie ir reikalavo juos grąžinti ji to nepadarė norėdama panaudoti sūnaus gydymui,tą vakarą ji dėl jų buvo pagrobta,o atvykusi į jos namus tą vakarą įkliuvau ir aš-pasakoja mergina-nusikaltėlis išjungė mane trenkęs per galvą beizbolo lazda,paskui išvežė mane į kažkokį rūsį kur laikė ir ją,mes abi buvome prirakintos ir bijojome,kad neišeisime gyvos,pasipasakojau jai,kad dirbu policijoje ir ji pasijuto apgauta,supyko ant manęs,kad slėpiau savo tikrąją tapatybę,bet pasakiau jai tai tik dėl to,kad turėtume viltį,kad būsime išgelbėtos mano kolegų,ji taip pat buvo sužeista jai buvo peršautas šonas ir bandžiau ją įtikinti,kad galiu jai padėti,bet ji manimi netikėjo-atsidūsta mergina-kažkokiu stebuklingu būdu man pavyko išlaisvinti rankas perplėšus virvę,kuria jos buvo surištos,tada užsipuoliau vieną iš pagrobėjų atimti iš jo ginklą ir jį pašauti tada išlaisvinau tą moterį sakydama,kad palauktų kol pakviesiu pagalbą,išlipusi į viršų radau ten jau savo komandą,paskui grįžau išgelbėti ir tos moters,bet ji buvo paėmusi tą patį ginklą ir juo mane peršovė,pataikė į raktikaulio veną ir netekau labai daug kraujo plius visos kitos traumos kai nusikaltėliai mane sumušė-atsidūsta-laimei gydytojams pavyko susiūti veną ir grąžinti į gyvenimą-pasipasakoja mergina-vėliau aišku buvau pasodinta už stalo ir galėjau dirbti tik iš ofiso,bet kadangi mano komanda buvo operatyvinė negalėjau ilgai išsėdėti,nes tai mane žudė ir grįžau atgal į gatves-pasipasakoja mergina.
-Viską girdėjau ir apie darbą taip pat-patvirtina mergina-bet nereikia to daryti-paprašo mergina-mes viskam rasime sprendimą kartu-pasako ji
Iš viso žodžių: 425
Vartotojo avataras

Jay Halstead

Užsienietis

Susisiekti:

išklausęs visą merginos pasakojimą Jay veidas niaukėsi. jam nei kiek nepatiko Jay ką girdėjo. O ypač Henko elgesys. Jay pakyrėjo,kad jis ištisai sprendė už jį. Vaidino,kad žino ,kas geriau jam ar Erin kišosi ten kur nereikėjo. O Olivija ji ir gera. taip pat tylėjo ir tik pylė žibalo į ugnį. Nejau nors kartą jie negalėjo elgtis kaip žmonės,o ne kaip robotai.
-Na ir ožys. Ne jau jam taip patiko spręsti už mane,už mus. Negi karūna būtų nukritus,jei būtų pasakęs. Ar tik tada būtų išlemenęs,kai būtum mirusi. Žinai nesigailiu,kad prakirtau jam lūpą. Kodėl jis elgėsi,kaip bejausmis robotas,o ne kaip žmogus?-garsiai svarstė vyras
-Oliva ir ne ką geresnė. Bet jei ji gali leisti vaikui mirti,o gal geriau reikėtų sakyti nužudyti nekaltą vaiką. Tai ko aš dar stebiuosi,-pasakė gryną tiesą vyras. Juk apie tą bylą atgarsius buvo pasiekė jį ne tik,kaip farą,bet ir spaudos.
-O tu mano varkšiukė norėjai padėti,o tam kam tiesiai pagalbos ranką atsimokėjo piktu už gerą,-pasakė švelniai žvelgdamas į merginą
-Mieloji nepyk,bet nežinau ar sugebėsiu tau leisti dirbti aktyviai.. Bet pažadu kalbėti su tavim. Tiesiog nenoriu,kad tau kas nutiktų. Nenoriu tavęs netekti. Bet gerbsiu tavo sprendimus ir girdėsiu tave,jei tu girdėsi mane,-pasakė priglausdamas ją prie savęs.
Iš viso žodžių: 252
PaveikslėlisPaveikslėlis
Vartotojo avataras

Erin Lindsay Halstead

Užsienietis

Susisiekti:

-Kiekvienas tada turėjome savo gyvenimą,nes tai įvyko kai jau beveik metus dirbau NY-pasako mergina-tavo gyvenime tuomet jau buvo Hailey,turbūt todėl Henkas nieko ir nepasakojo tau apie buvusiąją-pasvarsto mergina-juk tada niekas netikėjo,kad mes vėl kada nors susitiksim ir būsim kartu,tad nebuvo prasmės ir pasakoti-pasako ji.
Erin žinojo apie tą Olivios istoriją ir lygiai taip pat kaip ir Jay tam nepritarė.Ji turėjo galimybę išgelbėti vaiko gyvybę,bet deja to nepadarė nors ir pati buvo motina ir pati dėl savo vaiko būų padariusi viską.
-Aš irgi nepateisinu jos tokio elgesio-pritaria mergina-neįsivaizduoju kaip jos motinos širdis galėjo leisti nekaltam vaikui numirti-pasako mergina.
-Deja ne visi moka priimti gerumą-pritaria mergina-ji mane kaltino,kad kapsčiausi ir po jos vyru ir kad dėl mano kaltės jis buvo nužudytas kai nusikaltėliai sužinojo,kad jais domisi policija vėliau ji pati buvo pasodinta už bandymą mane nužudyti,o jos sūnus buvo įvaikintas labai geros šeimos,kuri ir jį išgydė ir jis gyvena labai laimingą gyvenimą-papasakoja mergina džiaugdamasi,kad bent jau tas berniukas turėjo galimybę gauti gyvenimą,kurio nusipelnė.
-Pasodindamas mane už stalo tu mane iš lėto žudysi-iš kart pasako mergina-noriu pilnai dirbti su visa kita komanda-pasako apsikabindama vyro liemenį ir priglusdama prie jo krūtinės
Iš viso žodžių: 242
Vartotojo avataras

Jay Halstead

Užsienietis

Susisiekti:

Išgirdęs merginos pateisinimą Jay nusijuokė,- Rimtai jis buvo toks aklas? Gall ir gerai,kad išėjo į pensija. Negi nematė,kad jį tik erzinau. Negi namatė,kad Hayley buvo tik paguodos glėbys. Žaisliukas mano rankose. Negi nematė,kad byloje buvo tavo, ne jos vardas. nelaimės atveju Negi jam buvo sklerozė,kai sakiau,kad ir kas be nutiktų noriu,kad praneštų tau,jie būsiu rimtai sužeistas. Juk sudaužiau jai širdį kaip koks niekšas,-pasakė merginai tiesą.
-Bejausmė robotė ir tiek. Juk ir Luca ji suėmė ir mėnesiui atskyrė nuo šeimos. O juk tada jis buvo Owen metų išsigandęs vaikas. Nesuorantu jos tikrai nesuprantu,-pritarė žmonai.
-Nors jos sūnui pasisekė,-atsiduso vyras. O išklausęs žmoną susimąstė.
Žmonai prigludus prie jo ir paskius,kad lėtai žudys susimąstė,- na gerai bet jei pažadėsi be reikalo nerizikuoti ir nesavivaliauti. Man pačiam gali tekti praleisti nemažai prie stalo. Tad galiu nespėti tavęs apsaugoti jei sukvailiosi,-pasakė žmonai. Jei ji sutiks su jo sąlygą tai ir jis laikysis žodžio
Iš viso žodžių: 188
PaveikslėlisPaveikslėlis
Vartotojo avataras

Erin Lindsay Halstead

Užsienietis

Susisiekti:

-Gal ir nematė arba nenorėjo matyti,nenorėjo vėl aitrinti tos žaizdos-pasako mergina,ne ji tikrai nežinojo kas tada dėjosi nei skyriuje nei Henko galvoje-kaip jis nepasakojo tau apie mane taip ir man nieko nepasakojo apie tave-pasako mergina.Ji net nežinojo,kad Jay dalyvavo toje misijoje Bolivijoje kol jis pats to nepasipasakojo.
-Suviliojai ir palikai vargšę merginą sudaužyta širdimi ach tu niekšeli-nusijuokia mergina-o Henkas po tavęs turėjo visa tai srėbti-pasako.
-Kadangi dabar esu atsakinga už dvi gyvybes tai visada turiu gerai pagalvoti prieš ką nors darydama-pasako mergina-pažadu nelįsti niekur kur man gali kilti pavojus-pasižada ji-na o jei galėsiu kažkuo padėti arba būsiu reikalinga visada būsiu tam pasiruošusi-pasako mergina
Iš viso žodžių: 138
Vartotojo avataras

Jay Halstead

Užsienietis

Susisiekti:

-Galbūt neteisiu jo. Juk net nematė,kad atėjau į darbą apsinešęs.,nestipriai bet apsinešęs. Tai nesistebiu ir tuo. Svarbiausia,kad jis daugiau niekada nespręstų už mus. Leistų spręsti patiems,-pasakė žmonai
-Taip tiesa. Esu niekšelis. Na ,o Henkui ir po tavęs reikėjo kopti,tad ir tu niekšelė,-pasakė merginai šyptelėdamas
- Turiu galvoje,kai grįši po mažylės gimimo. Po vaiko priežiūros atostogų. Noriu,kad ir tada jokių kvailysčių ar saviveiklos. Nenoriu,kad mūsų mažylė liktų be mamos. Nenoriu,kad rizikuotum be reikalo,-patikino žmoną. Jei ji nekrės kvailysčių jis tikrai jos nevaržys.
Iš viso žodžių: 112
PaveikslėlisPaveikslėlis
Skelbti atsakymą