Užsidariusi miegamajame mergina pirmiausiai išsiteisia ant lovos,kad galva bent kiek nurimtų.Laimei tabletė pradėjo veikti greitai ir jau po kelių minučių ji pajuto palengvėjimą.jai reikėjo pabūti vienai,kad galėtų nusiraminti,nurimtų tas pyktis,nes kitaip viskas galėjo baigtis dar blogiau.Apimti emocijų jie jau pasakė daug skaudžių dalykų,o jei ir toliau būtų vienas kitą tik kaltinę galėjo pasakyti dar blogiau.Todėl mergina pasirinko geriau protingai patylėti,leisti viskam nurimti,o kitą dieną pabandyti vėl pasikalbėti jau be nereikalingų emocijų.Plius dar jos bloga savijauta.
Išgirdusi,kad vyras su kažkuo kalbasi mergina pakyla iš lovos ir tyliai priėjusi prie durų ima klausytis.Pradžioje ji galvojo,kad jis kalbasi telefonu,bet kai gerai įsiklausė suprato,kad jis kalbasi su mažylės nuotrauka.Erin nesitikėjo,kad vyras tą nuotrauką,kurią ji jam padovanojo nešiojosi su savimi.Tai buvo labai miela ir palietė merginos širdį.Klausydamasi vyro žodžių mergina pati save apsikabina pilvo zonoje.Mergina net susigraudina klausydamasi ką sako vyras,bet vistiek pasirinko neišeiti.Nors ir jau kiek nurimo išgirdusi vyro žodžius,bet norėjo galutinai nusiraminti ir pabandyti prie to grįžti kitą dieną.Juk ne veltui sakoma,kad rytas už vakarą protingesnis
Sveiki atvykę į pasaulį, kuriame realybė persipina su mistika. Pasaulį, kuris plačiai atveria duris visokio plauko būtybėms.
Antgamtinis pasaulis
Paieškos
Užimti veidai
Parašai ir tekstai
Noriu meeto
Ištikimųjų būstinė
Nemirtingųjų būstinė
Antgamtinis pasaulis
Paieškos
Užimti veidai
Parašai ir tekstai
Noriu meeto
Ištikimųjų būstinė
Nemirtingųjų būstinė
Karališkieji apartamentai
-
Erin Lindsay Halstead
- Užsienietis
- Pasireiškimai: 2036
- Susisiekti:
Iš viso žodžių: 221
-
Jay Halstead
- Užsienietis
- Pasireiškimai: 2050
- Susisiekti:
-Mažyle,galbūt man viską mesti ir atsiduoti tik šeimai? Galbūt visą savo laiką skirti tik tau ir mamai? galbūt tuomet viskas bus gerai?- vyras ir toliau kalbėjo su nuotrauką.
-Dukrele noriu,kad mama būtų laiminga,nenoriu jos pykdyti. Kodėl tavo tėčiui taip nesiseka? Nori,kaip geriau,o padaro,kaip visada?-paklausė,gan liūdnas,o jo skruostu nusirito ašara
- Mieloji neištverčiau jei jūsų netekčiau tu ir mamytė man visas. Pasistenksiu būti geresniu tėčiu tau ir geresniu vyru tavo mamytei. Pabandysiu būti toks kaip seniau. Pabandysiu būti geresniu,-kalbėjo su dukra
- O jie kas bandys jus nuskriausti tai verčiau kulka tegul perveria mano širdį,nei bent plaukelis nukrenta nuo tavo mamytės ar tavo galvos mano princese,-pasakė dukrytei. Jay akys blzigėjo nuo ašarų,- Prisiekiu tau dukryte nuo šiol elgtis šaltakraujiškiau,kiek pajėgsiu,nekrėsti kvailysčių,būti supratingesnis,ramesnis,-pasakė žvelgdamas į dukros nuotrauką
-Dukrele noriu,kad mama būtų laiminga,nenoriu jos pykdyti. Kodėl tavo tėčiui taip nesiseka? Nori,kaip geriau,o padaro,kaip visada?-paklausė,gan liūdnas,o jo skruostu nusirito ašara
- Mieloji neištverčiau jei jūsų netekčiau tu ir mamytė man visas. Pasistenksiu būti geresniu tėčiu tau ir geresniu vyru tavo mamytei. Pabandysiu būti toks kaip seniau. Pabandysiu būti geresniu,-kalbėjo su dukra
- O jie kas bandys jus nuskriausti tai verčiau kulka tegul perveria mano širdį,nei bent plaukelis nukrenta nuo tavo mamytės ar tavo galvos mano princese,-pasakė dukrytei. Jay akys blzigėjo nuo ašarų,- Prisiekiu tau dukryte nuo šiol elgtis šaltakraujiškiau,kiek pajėgsiu,nekrėsti kvailysčių,būti supratingesnis,ramesnis,-pasakė žvelgdamas į dukros nuotrauką
Iš viso žodžių: 167
-
Erin Lindsay Halstead
- Užsienietis
- Susisiekti:
Mergina ir toliau klausėsi vyro žodžių.Jos pačios skruostais liejosi ašaros nuo vyro žodžių.Ji suprato,kad viskas ką jis daro tai tik iš didelės meilės ir noro ją apsaugoti,apsupti tik meile ir rūpesčiu.Ji vos laikėsi nenuėjusi pas jį ir stipriai apsikabinti,bet sugebėjo save suvaldyti,nes kartais papykti buvo netgi sveika.Tai vertė apgalvoti viską ką pridarei ir pasistengti daugiau to nekartoti.Erin išeina į balkoną kelioms minutėms norėdama įkvėpti gryno oro ir nusiraminti.Ir tai jai padėjo.Pabuvusi balkone gal kokias 10 minučių nusiramina,galvos skausmas taip pat praeina ir ji grįžta į kambarį.Įsitaiso lovoje apsikabindama pagalvę,bet užmigti buvo sunku.Kurį laiką per balkoną tiesiog žvelgė į dangų kol galiausiai miegas paėmė viršų ir mergina užmigo.
Iš viso žodžių: 141
-
Jay Halstead
- Užsienietis
- Susisiekti:
-Myliu jus mano princese. Viską dariau tik tam,kad būtumėt saugios tu ir mamytė,-prisipažino dukrai
- Kodėl aš viską sumoviau,kai ji buvo tokia graži,kaip deivė.? O paverčiau ją monstre. Kodėl?- vyro skruostais ritosi ašaros.
-Jei reikės maldausiu jos ant kelių atleidimo. padarysiu viską,kad ji jaustusi saugi ir mylima,kad jūs abi austumėtės saugios,-pasakė glausdamas nuotrauką prie širdies.
Vyras dar ilgai klabėjo su dukra. Nei nepajuto,kaip paryčiais užmigo glausdamas jos nuotrauką prie širdies.
- Kodėl aš viską sumoviau,kai ji buvo tokia graži,kaip deivė.? O paverčiau ją monstre. Kodėl?- vyro skruostais ritosi ašaros.
-Jei reikės maldausiu jos ant kelių atleidimo. padarysiu viską,kad ji jaustusi saugi ir mylima,kad jūs abi austumėtės saugios,-pasakė glausdamas nuotrauką prie širdies.
Vyras dar ilgai klabėjo su dukra. Nei nepajuto,kaip paryčiais užmigo glausdamas jos nuotrauką prie širdies.
Iš viso žodžių: 92
-
Erin Lindsay Halstead
- Užsienietis
- Susisiekti:
Nors ir mažai miegojosi kitą rytą mergina pabunda ganėtinai anksti.Kambariuose buvo ramu,tad suprato,kad vyras vis dar miega.Tyliai išėjusi iš kambario randa jį vis dar miegantį ant sofos ir prie krūtinės priglaudusį tą pačią nuotrauką.Nusišypsojusi mergina pasilenkia virš vyro ir pabučiuoja jo kaktą-ir mes tave labai mylim teti-sukužda ir užklojusi vyrą pledu nueina į vonią.Ten nusiprausia duše,apsirengia ir užsako pusryčius į kambarį.Kadangi vakar vakare nieko nevalgė dabar buvo labai alkana.Patarnautojui atgabenus pusryčius savo dalį išsineša į balkoną ir ten grožėdamasi vaizdu pusryčiauja kartu ir nenorėdama pažadinti vyro
Iš viso žodžių: 114
-
Jay Halstead
- Užsienietis
- Susisiekti:
Miegodamas vyras lyg išgirdo mylimosios žodžius,- aš ir jus myliu,-suniurnėjo per miegus vyras. Žmonai jį pabučiavus sujudėjo.
Vyras nejuto,nei kaip žmona užsakė pusryčius. nei kaip jie buvo atvežti į kambarį.
Jay tiesiog pabudo nuo stipraus skausmo,- pramerkęs akis,jis jautė,kaip maudė visą kūną. Atsisėdęs ir nepamatęs žmonos vyras nusiminė,- sapnavau keistą sapną,-suniurnėjo pats sau po nosim
-Mano kaklas. Kaip viską skaudą,-vyras pabandė pajudinti kaklą,bet buvo sunku iš skausmo.
-Tavo mamytė vis dar pyksta. Jos čia net nėra liūdnai pasakė pats sau
-Ir kaip viskas aptirpę,-pabandė pasitrinti koją kuri priminė kaladę,,- tuomet ir ranką,kurios rodės negali pajudinti,bet patrynus,kiek atsigavo.
-Ji manęs turbūt vis dar nekenčia,-atsistojęs jis žengė kelis žingsnius į priekį ir pro pravertas duris pamatęs tuščią lovą nuliūdo dar labiau,- nejau ji mane paliko?-paklausė pats savęs
-O tada labiau nusiminęs apsisukęs norėjo nueiti paieškoti jos į virtuvę,kai sukdamasi nepastebėjęs trenkėsi į vežimėlį susimušdamas koją,- audž,-suriko susiimdamas už kojos
-iš kur jis čia,-suburbėjo susiimdamas už kojos,nes išties stipriai dėjosi
Vyras nejuto,nei kaip žmona užsakė pusryčius. nei kaip jie buvo atvežti į kambarį.
Jay tiesiog pabudo nuo stipraus skausmo,- pramerkęs akis,jis jautė,kaip maudė visą kūną. Atsisėdęs ir nepamatęs žmonos vyras nusiminė,- sapnavau keistą sapną,-suniurnėjo pats sau po nosim
-Mano kaklas. Kaip viską skaudą,-vyras pabandė pajudinti kaklą,bet buvo sunku iš skausmo.
-Tavo mamytė vis dar pyksta. Jos čia net nėra liūdnai pasakė pats sau
-Ir kaip viskas aptirpę,-pabandė pasitrinti koją kuri priminė kaladę,,- tuomet ir ranką,kurios rodės negali pajudinti,bet patrynus,kiek atsigavo.
-Ji manęs turbūt vis dar nekenčia,-atsistojęs jis žengė kelis žingsnius į priekį ir pro pravertas duris pamatęs tuščią lovą nuliūdo dar labiau,- nejau ji mane paliko?-paklausė pats savęs
-O tada labiau nusiminęs apsisukęs norėjo nueiti paieškoti jos į virtuvę,kai sukdamasi nepastebėjęs trenkėsi į vežimėlį susimušdamas koją,- audž,-suriko susiimdamas už kojos
-iš kur jis čia,-suburbėjo susiimdamas už kojos,nes išties stipriai dėjosi
Iš viso žodžių: 208
-
Erin Lindsay Halstead
- Užsienietis
- Susisiekti:
Kol vyras miegojo Erin spėjo papusryčiauti nors gal tai greičiau suveikė jos alkis,kad ji per kelias minutes surijo savo pusryčius,o paskui tiesiog mėgavosi kava ir gaiviu oru.Paskui išgirdo kaip pabudo vyras ir ėmė vaikščioti po kambarius ir vėl su savimi arba su dukrele šnekėtis.Tai išgirdusi mergina nusišypso.Visas vakarykštis pyktis jau buvo pamirštas ir ji buvo rami kaip belgas.
-Mamytė vis dar čia-pasako mergina atėjusi į kambarį su kavos puodeliu rankoje ir pažvelgusi į vyrą gurkšteli jos
-Mamytė vis dar čia-pasako mergina atėjusi į kambarį su kavos puodeliu rankoje ir pažvelgusi į vyrą gurkšteli jos
Iš viso žodžių: 96
-
Jay Halstead
- Užsienietis
- Susisiekti:
Pamatęs žmoną Jay kike nurimo. Tai reiškė,kad ji bent jau čia ir jo nepaliko. O tai buvo jau šis tas.
-Bet turbūt mamytė vis dar ant manęs pyksta,-nuleidęs galvą liūdnai tarė vyras
-Atleisk,kad daugiau nieko nedarau tik susimaunu. Stengiuosi,kaip geriau ,o išeina grubiai tariant šūdinai. Viską tik gadinu,-liūdnai tarė žmonai.
- Ar sugebėsi atleisti savo kvailiui vyrui?-paklausė jos nedrąsiai pakeldamas į ją akis ir vis dar jausdamas didžiulę kaltę prieš ją.
-Bet turbūt mamytė vis dar ant manęs pyksta,-nuleidęs galvą liūdnai tarė vyras
-Atleisk,kad daugiau nieko nedarau tik susimaunu. Stengiuosi,kaip geriau ,o išeina grubiai tariant šūdinai. Viską tik gadinu,-liūdnai tarė žmonai.
- Ar sugebėsi atleisti savo kvailiui vyrui?-paklausė jos nedrąsiai pakeldamas į ją akis ir vis dar jausdamas didžiulę kaltę prieš ją.
Iš viso žodžių: 86
-
Erin Lindsay Halstead
- Užsienietis
- Susisiekti:
Kad ir kaip bepyktų,kad ir kaip jai bebūtų skaudu ar net bus atsitvėrusi tylos siena kaip vakar ji niekada nebeišeis tiesiog visko palikusi.Taip pabus atskirai tam,kad galėtų viską apgalvoti ir nusiraminti,bet išeiti niekada.Ji ir taip visą laiką tik tą ir darė,kad bėgo nuo visų savo bėdų ar problemų,bet tai niekada jai nepadėdavo.Daugiau ji to nebekartos.Pabuvo atskirai kiekvienas apgalvojo ką pasakė kaip pasielgė išmoko eilinę gyvenimo pamoką ir reikia tikėtis,kad daugiau to nebepakartos.
Mergina ramiai išklauso vyrą ir jo atsiprašymus.Tai jau buvo gerai,kad jis suprato padaręs klaidą ir už ją atsiprašė.
-Kaip blogai,kad aš taip smarkiai,kad net skauda myliu savo vyrą ir nesugebu ant jo ilgai pykti-pasako mergina nenuleisdama akių nuo vyro-kad ir kokią kvailystę jis beiškrėstų,kad ir kaip mane įžeistų meilė jam visada bus stipresnė nei visa kita-pasako mergina
Mergina ramiai išklauso vyrą ir jo atsiprašymus.Tai jau buvo gerai,kad jis suprato padaręs klaidą ir už ją atsiprašė.
-Kaip blogai,kad aš taip smarkiai,kad net skauda myliu savo vyrą ir nesugebu ant jo ilgai pykti-pasako mergina nenuleisdama akių nuo vyro-kad ir kokią kvailystę jis beiškrėstų,kad ir kaip mane įžeistų meilė jam visada bus stipresnė nei visa kita-pasako mergina
Iš viso žodžių: 162
-
Jay Halstead
- Užsienietis
- Susisiekti:
Išgirdęs tokius žodžius vyras stipriai apkabino žmoną,- Atleisk,kad tavo vyras toks idiotas. Atleisk,kad ,kartais atrodo jog mes prakeikti ir visada kas nors isikiša,kai yra gerai. Stebiuosi,kaip mūsų vestuvės praėjo ramiai,-prisipažino žmonai
- O gal aš tiesiog viską tik gadinu. Bijojau,kad jis jus nuskriaus. Norėjau užkirsti tam kelią,o viską tik sugadinau,-pasakė pažvelgdamas jai į akis
- Tu ir mūsų priincesė man esat brangiau už viską. Dėl judviejų padaryčiau bet ką,-prisipažino vyras
- Beje sapnavau labai keistą sapną,jog tu sakei,kad mes labai mylim tave tėti. O tuomet pabučiavai man į kaktą,-prisipažino žmonai.
- O gal aš tiesiog viską tik gadinu. Bijojau,kad jis jus nuskriaus. Norėjau užkirsti tam kelią,o viską tik sugadinau,-pasakė pažvelgdamas jai į akis
- Tu ir mūsų priincesė man esat brangiau už viską. Dėl judviejų padaryčiau bet ką,-prisipažino vyras
- Beje sapnavau labai keistą sapną,jog tu sakei,kad mes labai mylim tave tėti. O tuomet pabučiavai man į kaktą,-prisipažino žmonai.
Iš viso žodžių: 115