-Tik pabandyk užkutensiu,-pagrasino merginai,kad net nebandyto pakišti po lediniu dušu jo ryte ar ypač lovoj.
Merginos glamonės ir prisilietimai jį varė iš proto. Charles užmigo daug vėliau nei mylimojo,nes galvoje sukosi milijonas minčių. Todėl ryte miegojo kaip užmuštas ir nei nepajuto,kaip mylimoji atsikėlė,pabučiavo ir išėjo. Net jei už lango būtų grojas orkestras ir sugalvojęs žolę pjauti visas rajonas vyras nebūtų net pajutęs.
Sveiki atvykę į pasaulį, kuriame realybė persipina su mistika. Pasaulį, kuris plačiai atveria duris visokio plauko būtybėms.
Antgamtinis pasaulis
Paieškos
Užimti veidai
Parašai ir tekstai
Noriu meeto
Ištikimųjų būstinė
Nemirtingųjų būstinė
Antgamtinis pasaulis
Paieškos
Užimti veidai
Parašai ir tekstai
Noriu meeto
Ištikimųjų būstinė
Nemirtingųjų būstinė
Karališkieji apartamentai
-
Charles Mark Leclerc
- Užsienietis
- Pasireiškimai: 3393
- Duota : 1 patinka
- Gavo : 1 patinka
- Susisiekti:
Iš viso žodžių: 84

-
Charlotte Sine
- Užsienietis
- Pasireiškimai: 3558
- Duota : 4 patinka
- Gavo : 13 patinka
- Susisiekti:
Nepastebėtai prabėgo kelios valandos.Lotte grįžusi namo spėjo ir namuose palysti po dušu,išsirinkti aprangą ir susiruošti.Aišku nepamiršdama pasiteirauti Arthuro ar Charles pavyko pačiam atsikelti ar ne ir aišku atsakymas buvo neigiamas.Taigi susiruošusi mergina grįžta atgal į viežbutį pas vaikinus į viežbutį.Jau buvo pats laikas keltis mat kol dar susiruoš tai vėlyvi pusryčiai galėjo tapti pietumis.Per tą laiką Arthur spėjo ir su Leo pasivaikščioti,jį pamaitinti ir pažaisti.Atvykus Lottei situacija vis dar buvo nepasikeitusi ir net patrankų pabūklai turbūt nebūtų pažadinę Charles.Atėjusi į kambarį mergina pirmiausiai aišku pasisveikina su Leo,kuris suskumba pasisveikinti su ja pirmasis,o paskui paprašo Arthuro užsakyti kavos į numerį,o pati pasiima sau sunkų darbą prikelti miegančiąją gražuolę.Mergina tyliai įeina į Charles kambarį kur šis vis dar parpė ir kurį laiką tiesiog stebi jį miegantį.Kaip ir buvo gaila jį žadinti kai jis taip saldžiai miegojo kaip angelėlis,bet jie turėjo reikalų,tad nori nenori reikėjo keltis.Mergina tyliai prieina prie lovos nusispiria batus ir taip pat tyliai ant jos užropoja.Laimei Charles miegojo ant pilvo apsikabinęs pagalvę ir negalėjo kol kas jos matyti.Priropojusi prie Charles mergina pradžioje nagučiais švelniai nukeliauja jo nugara,paskui palinkusi prie jo bučinukais nusėja jo kaklą ir švelniai bei žaismingai krimsteli ausytę.
-Labas rytas miegančioji gražuole-pasako mergina vaikinui į ausį
-Labas rytas miegančioji gražuole-pasako mergina vaikinui į ausį
Iš viso žodžių: 258
-
Charles Mark Leclerc
- Užsienietis
- Susisiekti:
Merginai užropojus ant jo pasimauistė,bet kolkas miegojo,imtas bučiuitis pasimuistė,- Leo baik,leisk miegoti,dink,-sumakalavo rankomis,manydamas,kad tai Leo laižo jo kaklą.
Merginai sušnabždėjus į ausį ir krimstelėjus susiraukė,- leo Fu,i negana plaukus valgai, dar ir kandžiotis ėmiai,-pasakė pramerkdamas akis,o pamatęs merginą nusižiovavo,-Tingiubet jei nulipsi,kaop nors gal atsikelsiu,-suniurnėjo,ir būk žmogus pažiūrėk,ką man apsirengti,-pasakė nusižiovaudamas.
Merginai sušnabždėjus į ausį ir krimstelėjus susiraukė,- leo Fu,i negana plaukus valgai, dar ir kandžiotis ėmiai,-pasakė pramerkdamas akis,o pamatęs merginą nusižiovavo,-Tingiubet jei nulipsi,kaop nors gal atsikelsiu,-suniurnėjo,ir būk žmogus pažiūrėk,ką man apsirengti,-pasakė nusižiovaudamas.
Iš viso žodžių: 81

-
Charlotte Sine
- Užsienietis
- Susisiekti:
Sumaišyta su Leo mergina aišku sukikena,nes tai buvo juokinga-ej gana miegoti,nes pusryčiai pavirs pietumis-galiausiai pasako persėsdama ant lovos krašto-ir labai malonu,kad palaikei mane Leo-pasako mergina kartu ir užvoždama Charles su pagalve atseit supykdama,kad ji bandė jį gražiai ir kiek seksualiai pažadinti,o šis iš kart pagalvojo apie šuniuką.Matyt mylėjo jį labiau nei ją.
-Kai tik pakelsi savo dailų subiniuką iš lovos tada ką nors išrinksiu-iškelia sąlygą mergina kai vaikinas paprašo išrinkti jam aprangą.Na o vos tik paminėjus Leo jis jau čia kaip čia.Šuniukas prasibrovė į kambarį ir ėmė strykalioti aplink lovą norėdamas pasisveikinti su šeimininku.Lotte užkelia jį ant lovos ir šuniukas iš kart užsipuola Charles imdamas jį laižyti.
-Teisingai įkąsk jam,kad greičiau atsikeltų-nusijuokia mergina stebėdama šuniuką
-Kai tik pakelsi savo dailų subiniuką iš lovos tada ką nors išrinksiu-iškelia sąlygą mergina kai vaikinas paprašo išrinkti jam aprangą.Na o vos tik paminėjus Leo jis jau čia kaip čia.Šuniukas prasibrovė į kambarį ir ėmė strykalioti aplink lovą norėdamas pasisveikinti su šeimininku.Lotte užkelia jį ant lovos ir šuniukas iš kart užsipuola Charles imdamas jį laižyti.
-Teisingai įkąsk jam,kad greičiau atsikeltų-nusijuokia mergina stebėdama šuniuką
Iš viso žodžių: 153
-
Charles Mark Leclerc
- Užsienietis
- Susisiekti:
gavęs iš pagalvęs susiraukia,-audž, dar ne žmona,o jau muši pagalvę,akd bus,kai tapsi žmona su kočėlu vanosi?-paklausė jos vaidindamas ale kiek įsižeidusi.
O paprašytas pakelti subiniuką atsisėdo lovoje ir pasiražė,- gerai ,gerai keliuos,-pasakė,kai čia prisistatė Leo ir įkeltas į lovą ėmė jį laižyti,- gerai gerai keliuosi keliuosi,-pasakė paėmęs leo ant rankų ir su juo išlipdamas iš lovos.
-Nenuteikinėk,prieš mane,mano meilučio,-pasakė nueidamas į vonią kartu su Leo,o ją pasiekęs pastatė šuniuką ant grindų,o pats nusiplovė rankas,tada išsivalė dantis ir nusiprausė veidą. Tuomet vis dar svajodamas apie lovą grįžo į miegamąjį,- na tai ką man išrinkai?-paklausė pasirąžydamas.
O paprašytas pakelti subiniuką atsisėdo lovoje ir pasiražė,- gerai ,gerai keliuos,-pasakė,kai čia prisistatė Leo ir įkeltas į lovą ėmė jį laižyti,- gerai gerai keliuosi keliuosi,-pasakė paėmęs leo ant rankų ir su juo išlipdamas iš lovos.
-Nenuteikinėk,prieš mane,mano meilučio,-pasakė nueidamas į vonią kartu su Leo,o ją pasiekęs pastatė šuniuką ant grindų,o pats nusiplovė rankas,tada išsivalė dantis ir nusiprausė veidą. Tuomet vis dar svajodamas apie lovą grįžo į miegamąjį,- na tai ką man išrinkai?-paklausė pasirąžydamas.
Iš viso žodžių: 125

-
Charlotte Sine
- Užsienietis
- Susisiekti:
-Būtent-patvirtina mergina nors vargu ar ir su kočėlu pavyktų jį prikelti-myli jį labiau nei mane-pasako mergina kai Charles su Leo nukeliauja į vonią.Na o kol jis ten kuitėsi mergina spėja persibėgti per jo garderobą ir kai ką išrinkti,o tai ką išrenka padeda ant lovos.
-Drabužiai ant lovos ir kava taip pat jau atkeliavo-pasako mergina išeidama iš kambario kur Arthuras jau mėgavosi kvapnia kava ir pati prie jo prisijungia
-Drabužiai ant lovos ir kava taip pat jau atkeliavo-pasako mergina išeidama iš kambario kur Arthuras jau mėgavosi kvapnia kava ir pati prie jo prisijungia
Iš viso žodžių: 83
-
Charles Mark Leclerc
- Užsienietis
- Susisiekti:
- Nee tave myliu labiau,o jis mano lepūnėlis,-pasakė merginai,-Tad nepavydėk palepinsiu ir tave,-pridūrė jis matydamas,kad mylimoji pavydi Leo.
-Ačiū labai myliu tave tu geriausia,-pasakė apsirengdamas,ką jam išrinko mylimoji ir ateidamas pas juos,-aš jau pasiruošęs,jau reikai judėti?-paklausė jų nusižiouvaudamas ir aiškiai matėsi,jog jis dar užsimiegojęs.
-O man kavos yra?-paklausė ir pamatęs laisvą puodelį pasiėmė ir gurkštelėjo jos
-Ačiū labai myliu tave tu geriausia,-pasakė apsirengdamas,ką jam išrinko mylimoji ir ateidamas pas juos,-aš jau pasiruošęs,jau reikai judėti?-paklausė jų nusižiouvaudamas ir aiškiai matėsi,jog jis dar užsimiegojęs.
-O man kavos yra?-paklausė ir pamatęs laisvą puodelį pasiėmė ir gurkštelėjo jos
Iš viso žodžių: 84

-
Charlotte Sine
- Užsienietis
- Susisiekti:
Tas merginos pavydas nebuvo tikras,o labiau komiškas,juk ji tik juokavo,kad pavydi.
-Ir ką tu be manęs darytum-nusišypso mergina sulaukusi padėkos žodžių.
-Labas rytas-pasisveikina Arthur su broliu kai šis prisijungia prie jo su Lotte kavos gėrimo ceremonijos-atsigersim kavos ir judėsim-pasako šis-ir dėl dievo meilės pabusk pagaliau,o tai mama pagalvos,kad visą naktį po klubus trankeisi-pasako jis broliui matydamas,kad šis vis dar negali atsibusti
-Ir ką tu be manęs darytum-nusišypso mergina sulaukusi padėkos žodžių.
-Labas rytas-pasisveikina Arthur su broliu kai šis prisijungia prie jo su Lotte kavos gėrimo ceremonijos-atsigersim kavos ir judėsim-pasako šis-ir dėl dievo meilės pabusk pagaliau,o tai mama pagalvos,kad visą naktį po klubus trankeisi-pasako jis broliui matydamas,kad šis vis dar negali atsibusti
Iš viso žodžių: 82
-
Charles Mark Leclerc
- Užsienietis
- Susisiekti:
-turiu du liudinkus,kad sėdėjau namie,-pasakė baigdamas maukti kavą,iš kurios buvo mažai naudos,- Mamai gėlių ar pyrago nereikia paimti?-paklausė pasiimdamas dar energetinio skarbonkę,bei užsidėdamas akinius nuo saulės,
-Vairuok tu,gal tada atsibusiu,nes pusę nakties tikrai nemiegojau,-pasakė jis tiesą. Juk visi puikiai žinojoką jis veikė.
-Vairuok tu,gal tada atsibusiu,nes pusę nakties tikrai nemiegojau,-pasakė jis tiesą. Juk visi puikiai žinojoką jis veikė.
Iš viso žodžių: 57

-
Charlotte Sine
- Užsienietis
- Susisiekti:
-Gerai vairuosiu-sutinka Arthur-o tu daugiau neužmik,nes tada tikrai reikės su kibiru šalto vandens prikelti-pasako jis broliui kai visi trys pabaigia gerti kavą.
-Gėlėmis aš jau pasirūpinau-pasako Lotte,kuri pakeliui į viežbutį užsuko ir į gėlių parduotuvę ir nupirko Pascale jos mylimų gėlių.
Na o kai visi būna pasiruošę sėda į Arthur automobilį aišku nepamiršdami pasiimti su savimi ir Leo ir išvažiuoja į vaikinų mamos namus
-Gėlėmis aš jau pasirūpinau-pasako Lotte,kuri pakeliui į viežbutį užsuko ir į gėlių parduotuvę ir nupirko Pascale jos mylimų gėlių.
Na o kai visi būna pasiruošę sėda į Arthur automobilį aišku nepamiršdami pasiimti su savimi ir Leo ir išvažiuoja į vaikinų mamos namus
Iš viso žodžių: 81