Sveiki atvykę į pasaulį, kuriame realybė persipina su mistika. Pasaulį, kuris plačiai atveria duris visokio plauko būtybėms.
Antgamtinis pasaulis
Paieškos
Užimti veidai
Parašai ir tekstai
Noriu meeto
Ištikimųjų būstinė
Nemirtingųjų būstinė

Karališkieji apartamentai

Tai vienas iš įspūdingiausių bei, beje, brangiausių Milano viešbučių. Jame galima mėgautis kone tobulu aptarnavimu, vakarais vykstančiais koncertais, SPA paslaugomis, didžiuliu baseinu, restoranu, konferencijų salėmis, terasomis bei balkonais, iš kurių atsiveria tiesiog akinanti Milano panorama bei kitokiais patogumais.
Skelbti atsakymą
Vartotojo avataras

Charles Mark Leclerc

Užsienietis

Pasireiškimai: 2999
Duota : 1 patinka
Susisiekti:

-Aš paspruksiu,o jūs jei ką lėkit su Marku,bet tikimės viskas bus gerai,-pasakė tikėdamasis geriausio scenarijaus.
-Primenu taisykles trys ratai,pirmas finišavęs du iš trijų laimi. Teo teisėjaus ir komentuos. Maršrutą žinai?-paklausė Luis Charles,- Jo aiškus,tuomet į mašinas,-pasakė abu susėsdama.
-Šiandien prie starto linijos mūsų čempionas Luis,o jo priešininkas Markas,kuris tik žengia į lenktynių pasaulį,po nelaimės nutikusios jo brolį. Todėl šiandien lažybų pinigai,bet kuriuo atveju keliaus mūsų draugo ir Marko brolio Cajaus gydimui ir šeimai. Tikimės jis atsistos ant kojų ir grįš pas mus. O dabar Jane duos startą,- ir blondinė miniaku,aukštakulniais ir atvira palaidine atsistojo priešais Charlie ir Luis mašinas ir iškelia rankas į viršų
-Tikiuos visi pasirengę mažutę pradėk skaičiuoti
-Trys ,du ,vienas go -ir blondinė nuleisdama rankas paleido šalikėli ir taip duodama startą. Abi mašinos išlė,kol buvo skaičiavimai riaumojo abu varikliai . Pirmas ratą abu apvažiavo lygiai, Antrąjį per plauką laimėjo Charles ,galiausia buvo trečiasis,įtampa buvo iki paskutinės sekundės,,kai staigą tolumoje pasirodė mėlynas automobilis,o iš paskos jo orandžinsi,Bet Charles pirmas kirto finišą ir dar nupiešė sualytę,kaip pergalės ženklą.. Minia šėlo.
Abu išlipo iš automobilių,- Sveikinu tokių gerų lenktynių senai neturėjau,-pasakė įteikdamas simbolinę taurę ir lagaminėlį su pinigaus
- Skirstomės rinktelėjo Louis.
-Ir pasivedęs Charles į šalį išsitraukė telefoną ir jo akyse ištrynė įrašą,- aš žodžio žmogus. Video nebėra. Palaikysiu tave lenktynese. O dabar dinkit,kol kas nesusiprotėjo,-pasakė nueidamas savais keliais
-na ka pasakysit?-paklausė visų
-Tu nerealus,ačiū,-pasakė Markas
-jei taip ir toliau laimėsim ir tikrasias lenktynes,-pasakė Erikas.
-beje pinigai tau,-padavė lagaminėlį Markui
-Ačiū,taurę pasilik sau lai bus atsiminimas,-šyptelėjo markas
Iš viso žodžių: 324
Vartotojo avataras

Charlotte Sine

Užsienietis

Pasireiškimai: 3158
Duota : 4 patinka
Gavo : 13 patinka
Susisiekti:

Kai Charles nuėjo link automobilio.Lotte su Arthur susirado gerą vietą iš kurios galėtų viską matyti ir stebėti.Kadangi turėjo slapstytis tai paskanduoti palaikymo šūksnių negalėjo,kad neišsiduotų,tad skandavo tyliai sau galvose arba šnibždėdami sau po nosimi.Na o kokia euforija apėmė kai Charles pirmasis kirto finišo liniją.Va tada Lotte su Arthur neišlaikė savo emocijų ir tikrai pasidžiaugė klykdami ir šokinėdami iš laimės kaip kokie durneliai.Jie draugiškai apsikabina džiaugdamiesi pergale.Na o kai nuskamba komanda skirstytis Lotte su Arthur nusprendžia nukeliauti iki automobilio ir ten palaukti Charles na kad nesukeltų nereikalingų įtarimų,kad svetimi žmonės džiaugiasi atseit Marko pergale.Tad nukekiavę iki automobilio jie tiesiog lūkuriavo ten kartu ir aptarinėdami viską kas įvyko
Iš viso žodžių: 137
Vartotojo avataras

Charles Mark Leclerc

Užsienietis

Susisiekti:

Po akimirkos Charles visas švytėdamas priėjo prie automobilio kur laukė brolis ir Lotte,- Na ką jūs pasakysit?-paklausė visas laimngas
- Lekiam švęst? Nes problemos išspręstos,-iškart pasiūlė vaikinas norėdamas atsipaliduoti,nes bloga nuotaika senai buvo dingusi.
-Ačiū ,ačiū ir jums,kad atėjot,man tai daug reiškia. Tikiuos pasimatysim,per tikrasias varžybas,-pasakė ir Markas,kuris palydėjo Charles
Iš viso žodžių: 72
Vartotojo avataras

Charlotte Sine

Užsienietis

Susisiekti:

Kai Charles grįžo prie automobilio kur jo laukė Lotte su Arthur ir aplink nebuvo nereikalingų akių šie abu puolė sveikinti vaikiną su pergale.Pradžioje sveikindamas jį apkabino brolis,o paskui ir Lotte,kuri dar ir padovanojo vaikinui sveikinimo bučinį.
-Monaco princas-nusijuokia Arthur prisimindamas vieną iš Charles pravardžių.
-Sveikinu su pergale-nusišypso Lotte dar kartą pasveikindama Charles.
-Būtinai pasimatysim-patikina tiek Arthur tiek Lotte mat jie tikrai dalyvaus tose lenktynėse,kad palaikytų Charles dar kartą
Iš viso žodžių: 82
Vartotojo avataras

Charles Mark Leclerc

Užsienietis

Susisiekti:

Apkabinęs brolį,o poto atsakęs į mylimosios bučinį,-O taip jausmas nepakartojamas laimėti man patiko,-pasakė visas laimingas
-Gerai lekiu padėti su automobiliu dar reikia perdazyti ir kiek payobulinti iki greito,-pasakė stsisveikindamas Markas ir išvažiuodamas
-Na lekiam švęsti į viešbutį mano taures-pasimaivė pamosikuodamas taure
Iš viso žodžių: 53
Vartotojo avataras

Charlotte Sine

Užsienietis

Susisiekti:

-Tas puikiai matosi-nusišypso Lotte mat vaikino akys spindėjo taip kaip anksčiau,o tai reiškė,kad jis tikrai laimingas.
Paraginti visi sėda į automobilį ir išvyksta atgal į viežbutį atšvęsti Charles pergalės.Kol važiavo tiek Arthur tiek Lotte apžiūrėjo Charles laimėtą taurę,kuri liks kaip vienas iš prisiminimų apie šias lenktynes.Na o kai grįžta į viežbutį aišku gi sulaukia Leo priekaištų ir lojimo,kad paliko jį vieną nors ir nelabai ilgam laikui,bet šuniukui vistiek buvo liūdna likti vienam
Iš viso žodžių: 97
Vartotojo avataras

Charles Mark Leclerc

Užsienietis

Susisiekti:

Gavęs Leo priekaištų paėmė jį ant rankų or ėmė jį kasinėti tad mažylis aplaižęs jo veidą kiek nurimo.
Įsitaisęs ant sofos jis pažvelgė į broli ir Lotte,-reiktu apsitarti ka ryt sakysim mamai,nes šiandien negavau progos net pasakyti kas tiesa,kas melas,-pasakė kiek nerimaudamas dėl rytojaus
-,Beje mieloji ka dsrom du taviškiais? Jų akyse aš juk dabar blogiukas,-pasakė susimastydamas
Iš viso žodžių: 71
Vartotojo avataras

Charlotte Sine

Užsienietis

Susisiekti:

-Kažkaip reikės ją nuraminti ir viską paaiškinti-pasako mergina taip pat prisėsdama ant sofos ir Leo įsitaiso pas naująją draugę ant kelių.Mergina paglosto šuniuką,pakutena jam pilvuką,o šuniukas laimingas pakramto jos pirštus.
-Svarbiausia pasakyti tiesą-paantrina Arthur-kad jūs vėl kartu,kad vėl susižadėjote tik neskubėk nieko sakyti apie vestuves-įspėja brolį-tegul pirmiau suvirškina visas šitas naujienas,nusiramina,o tada bus galima kažką galvoti ir apie vestuves-pataria jis broliui mat numanė kokią mamos pykčio bangą gali sukelti kalbos apie skubias vestuves.Nors ir Pascale galiausiai apsidžiaugs sūnaus laime,bet jei viskas ims suktis per greitai tai gali dar kartą ją supykdyti.
Charles užsiminus apie Lottes artimuosius mergina pirmą kartą po jachtos išsitraukia telefoną.Aišku jame taip pat buvo pilna žinučių ir praleistų skambučių į kuriuos ji neatsakė.
-Na iš maniškių pusės irgi milijonas klausimų-pasako mergina imdama skaityti žinutes ir skubiai bei trumpai atrašydama kas tiesa,o kas ne.Kaip bebūtų keista Lottes tėvai ganėtinai ramiai į visa tai suregavo arba bent jau ne taip audringai kaip Charles mama.Galbūt pagelbėjo tai,kad dar vakar ji pas juos lankėsi ir kalbėjosi ir jei jau tada būtų buvę tokių naujienų ji būtų iš kart jiems viską papasakojusi.
Iš viso žodžių: 233
Vartotojo avataras

Charles Mark Leclerc

Užsienietis

Susisiekti:

-Išdavikas tu koks,-pareiškė leo,kai šis nuėjo pas merginą,- Tik poto nelįsk pas mane po kaldrą jei jau toks,-pasakė juokais šuniukui,kai jis nuo jo pabėgo,pas merginą
-Gerai nors žiūrėsim,ką ji pati sakys. gal,kaip tik varys tuoktis,kad nepasišiukšlintumėm,kaip anakart,-susimąstė vyras. nes juk nei vienas jų nežinojo,ką sakys mama šiuo klausimu
-beto brolau manau ji tau lieps mane už rankutės nuvesti pas gydytoją,nes žino,jg pats tikrai nenueisiu. ir neįsivaizduoju ką mudu su tuo darysim,-pažvelgė į brolį tikėdamasis turėti,bent jau jo užnugarį.
Merginai ėmus atrašinėti atėmė iš jos telefoną,-Palauk,gal reikėtų juos pasikviesti pas mano mama ar po mamos užsukti ir viską aptarti,juk jie tikrai norės mane pamatyti,-pasvarstė kol mergina nieko neparašė neaptarus ką daryti.
Iš viso žodžių: 152
Vartotojo avataras

Charlotte Sine

Užsienietis

Susisiekti:

Leo nekreipė dėmesio į Charles grąsinimus,nes žinojo,kad vistiek gaus viską ką panorės ir vietoj to tiesiog gulėjo įsitaisęs Charlottei ant kelių kol ši kasė jam pilvuką.Kurį laiką pasiglaustęs aplink merginą galiausiai nubėgo pas Arthur paišdykauti.Tai buvo tarsi kaltės išpirkimas,kad paliko jį vieną.Dabar kiekvienas turėjo jam parodyti dėmesio.
-Iš anksto nieko ir nesugalvosi-pasako Arthur žaizdamas su šuniuku-kai jau atsidursim vietoje tada ir sugalvosim-pasako jis-nuraminsim ir nereikės jokių gydytojų-pasako Arthur taip,kad šį kart jis tikrai palaikys brolio užnugarį.
-Aš vakar pas juos buvau-pasako mergina kai Charles atima jos telefoną-tai aš ir parašiau jiems,kad jei kažkas iš to būtų tiesa aš jau būčiau jiems apie tai pasakiusi,pasakiau tik tiek,kad tiesa tame,kad mes vėl kartu-iš kart pasiteisina mergina
Iš viso žodžių: 150
Skelbti atsakymą