Sveiki atvykę į pasaulį, kuriame realybė persipina su mistika. Pasaulį, kuris plačiai atveria duris visokio plauko būtybėms.
Antgamtinis pasaulis
Paieškos
Užimti veidai
Parašai ir tekstai
Noriu meeto
Ištikimųjų būstinė
Nemirtingųjų būstinė

Karališkieji apartamentai

Tai vienas iš įspūdingiausių bei, beje, brangiausių Milano viešbučių. Jame galima mėgautis kone tobulu aptarnavimu, vakarais vykstančiais koncertais, SPA paslaugomis, didžiuliu baseinu, restoranu, konferencijų salėmis, terasomis bei balkonais, iš kurių atsiveria tiesiog akinanti Milano panorama bei kitokiais patogumais.
Skelbti atsakymą
Vartotojo avataras

Charles Mark Leclerc

Užsienietis

Pasireiškimai: 2999
Duota : 1 patinka
Susisiekti:

Merginai pasakius,kad reikėtų pirmiau viską išsiaiškinti su mama paleido rankoje laikytą džemperį į sieną,- Tu rimtai?-pasakė kiek pakeltu balsu,- Jum visiems dar nenusibodo? Andre gatavas mane pribaigti su savo Charles pabėgiok,Charles paslydinėk,Charles pakopk į sieną, Charles ko užmigai ant treniruoklio. Charles atsiųsk savo pietų foto. Federic turbūt ikištų į visas įmanomas reklamas,gal dezodorą pareklamuok, tai padaryk kokį video su Carlosu, gal marškinėlių reklamai, gal dar mineralini pareklamusi eina jos švilpt užknisot.
-Jei motina siunta tu užuot apgynęs,kaip brolis,visada kaltinsi mane. Užknisot visi draudžiat daryti tai ką noriu. Nes neduok Dieve
susižeisiu,kaip atrodys,-pasakė kai staiga suskambo telefonas "mėšlas, jis gal nesveikas,gerai kelintą ir kur. Okei būsiu galės ryti mano dulkes tas išgama ruošk ratus"-pasakė padėdamas ragelį. -Šūdas,šūdas,dar to man trūko,-pasakė nusviesdamas telefoną ant sofos
-Grįžtant prie temos,jei mamytė neleis paliksi mane?-paklausė prieidamas prie merginos ir pažvelgdamas į jos akis
-Nejau,kad mane mylėtum reikia jos leidimo?-paklausė nenuleisdamas nuo jos akių ir viena ranka paglostydamas Leo,- Negi ,kad būčiau su mylima moterim toriu prašyti leidimo?-paklausė Lottes vis dar nenuleisdamas nuo jos žvilgsnio.
Iš viso žodžių: 214
Vartotojo avataras

Charlotte Sine

Užsienietis

Pasireiškimai: 3158
Duota : 4 patinka
Gavo : 13 patinka
Susisiekti:

-Jei būtum pakėlęs ragelį ir bent jau trumpai paaiškinęs kas vyksta būčiau apgynęs prieš mamą ir ją nuraminęs tada nebūtų viso šito,bet nesugebėjai-užsiplieskia ir Arthur-Charles po velniais kas su tavimi darosi?-paklausia jis brolio-tu visą gyvenimą viso šito siekei,įdėjai tiek jėgų,kad visko pasiektum kodėl dabar elgiesi taip tarsi norėtum viską sunaikinti?-paklausia jis vėl brolio,nes būtent taip viskas ir atrodė tarsi Charles norėtų sunaikinti visą savo karjerą,kuriai pašventė savo gyvenimą ir tuo nebuvo patenkintas nei vienas.
Charlottei buvo kiek nemalonu viso to klausytis mat anksčiau niekada nekildavo tokių situacijų.Broliai niekada nesipyko ir juo labiau nešaukė vienas ant kito.Visa tai jai buvo nauja ir ji ir pati niekaip negalėjo perprasti tokio Charles elgesio.Jis niekada nesipyko su Andrea,nes buvo pažįstamas su juo dar nuo vaikystės ir dėl visko ką pasiekė daug kuo galėjo būti dėkingas jam kai šis neklausydamas visų Charles prieštaravimų ir bambėjimų vistiek tempė jį į treniruotes,slidinėjimą kalnuose ir visa kita.O dabar tapo panašu,kad visi tie žmonės tapo Charles priešais.
-Stop!-galiausiai neištveria mergina taip pat kiek pakeldama balsą,bet tik tam,kad nuramintų abu vaikinus-visiems reikia nusiraminti-pradeda kalbėti ji ir nužvelgdama abu-mes užvirėme šitą košę mes ją ir išsrėbsime-pasako ji Charles perduodama Leo į Arthur rankas ir žvilgsniu paprašydama palikti juos vienus-mano sprendimas nepasikeitė-pasako mergina pakeldama akis į Charles-aš tave myliu ir noriu būti su tavimi ir niekas negali mums to uždrausti ir kištis į mūsų gyvenimą-pasako ji ramiai vis dar nenuleisdama žvilgsnio nuo vaikino-aš tik nenoriu dar labiau bloginti situacijos arba dar labiau supykdyti Pascale-pasako ji tikėdamasi,kad jos ramus tonas kiek nuramins ir įsisiautėjusį Charles
Iš viso žodžių: 327
Vartotojo avataras

Charles Mark Leclerc

Užsienietis

Susisiekti:

-Išjungiau garsą,norėjau ramiai pabūti su krikšto dukra,ar ir tai draudžiama. bet jei ponui bus geriau, tave paliksiu visada ant ryšio,-pasakė pusiau sarkastiškai
-Nori žinoti,kas darosi? Negi mano mechanikai geriau pažįsta mane nei brolis? Ta kalė Aleksandra su savo kontrole mane pribaigė. Nepaliko kuo kvėpuoti. Seniai turėjau ją mesti. Nesakiau niekam,kas ir taip nesuprato. Buvau pas psichologą, man išsekimas,perdegimas,pervargimas. perspaudžiau save,o gal geriau reiktų sakyti perspaudė. Šiandien pagaliau pasijutau gerai,kai niekas nekontroliavo kiekvieno mano žingsnio ir galėjau atsipalaiduoti.
Charlotei sustabdžius ginčą. Merginos žodžiai privertė jį kiek nurimti ir jis ją apkabino,- atsiprašau tiesiog buvo daug blogų dienų. O dar tas skambutis. Ir jei šiąnakt susimausiu mano karjerą galėsim nuleisti į kanalizaciją,-prisipažino mylimajai.
-Andrė mane ir perspaudė,kai atėjau į salę iškankintas nemigos. kai nuskridau nuo bėgimo takelio manė,kad išdirbinėju,suprato,kad rimta,kai užmigau ant dviračio,kai jis buvo trumpam išėjęs pasiimti popierių,-prisipažino merginai pirštais perbraukdamas per jos plaukus.
-Mieloji situacija pablogėjo. Tik abu nenudėkit manęs. bet jei šiąnakt nelaimėsiu,kompromatas apie mane pasieks spaudą ir mano karjerai galas. Būsiu išmestas iš komandos,-pasakė mylimajai,bet tikrai girdėjo ir brolis.
Iš viso žodžių: 227
Vartotojo avataras

Charlotte Sine

Užsienietis

Susisiekti:

-Reikėjo sms parašyti bent su keliais žodeliais,kad žinočiau kas vyksta-toliau purkštauja Arthur-niekas neprieštarauja kai nori pabūti ramiai ir nuo visų atsiriboti,bet įspėk apie tai,kad jei vėl kils tokių problemų žinotume kaip į tai reaguoti-galiausiai kiek nurimęs paprašo brolio Arthur.
-Mes nuo pat pradžių tau sakėme,kad santykiai su ja tave pražūdys,bet tu užsispyręs visus mus pasiuntei ir pasakei,kad nesikištume į tavo asmeninį gyvenimą-primena Arthur-mes tai ir padarėme-pasako jis kai Charles ima versti visą kaltę ant santykių su Alex ir kaltinti artimuosius,kad jie nepastebėjo blogos jo savijautos,bet jis juk pats pasakė nesikišti ir jie jo paklausė.Tiek Pascale tiek Lorenzo bandė ir vėliau pasišnekėti su Charles,bet jis nuo jų atsiribodavo sakydamas,kad su viskuo susitvarkys pats,tad kas daugiau jiems beliko tik pasitraukti ir stebėti kaip pats Charles iš lėto žudo save.
Arthur paėmęs Leo ir paprašytas Charlottes kiek atsitraukia į šalį,bet vistiek gali viską girdėti apie ką jie kalbasi.Kai Charles ją apkabina mergina taip pat jį apsikabina ir švelniai paglosto jo skruostą taip siekdama jį nuraminti.
-Viskas bus gerai-ramiai kalba mergina-blogos dienos jau praėjo,mes viską išspręsime kartu-pažada mergina Charles vis dar nenuleisdama žvilgsnio nuo jo-Andrea tai darė tik iš gerų ketinimų-apgina trenerį mergina mat jis tik darė savo darbą tik gaila,kad paties Charles forma buvo nelabai tam tinkama,bet viskas yra pataisoma bent jau taip tikėjosi Lotte.
-Kodėl taip sakai?kas vyksta?-paklausia mergina kai vaikinas užsimena apie savo karjerą ir kažkokį kompromatą.Jos veide akivaizdžiai buvo matyti nerimas
Iš viso žodžių: 296
Vartotojo avataras

Charles Mark Leclerc

Užsienietis

Susisiekti:

-Gerai kitą kartą parašysiu nepyk,-pasakė ramiai broliui,kiek šyptelėdamas. Pripažindamas ,kad yra jo kaltės.
-Taip taip buvot teisūs,aš klydau. Nevisada reikia manęs klausyti,jei matot,kad nesąmonę darau tai duok galvon,-pasakė nusijuokdamas broliui. Nes deja jis buvo teisus visu 110procentu ir Charles turėjo jo paklausyti,kaip ir kitų,nes tie santykiai buvo labai didelė klaida.
-Žinau mano meile žinau,-pasakė pabučiuodamas mylimąją į kaktą,-Žinau,kad su tavim viskas bus gerai tu mano angelas,-pasakė nusišypsodamas ir kalbėdamas ramiu balsu.
-Mane nufilmavo,per treniruotę lenktynėse,kur apsimesiu Marku. Jei tai pateks žurnalistams man šakės pati sakei. Bet jei su juo lenktyniauju šiąnakt gatvėse jis ištrina ir pamiršta. Mark sakė juo galim tikėti,jis nepiktybinis,laikysis žodžiu. Nes nori tik lenktynių su manim. Tad nekenks ir laikysis žodžio,-pasakė merginai ir broliui,kuris tikrai girdėjo.
Iš viso žodžių: 158
Vartotojo avataras

Charlotte Sine

Užsienietis

Susisiekti:

-Kitą kartą taip ir padarysiu-pasako rimtai Arthur mat tai turbūt bene vienintelis būdas gražinti brolio smegenis į vietą,nes pokalbiai aiškiai tam nepadėjo.Aleksandros miekada iki galo nepriėmė nei vienas iš brolių nei mama ir bendravo su ja tik iš reikalo,bet Charles užmerkė tam akis.Na juk ne veltui sakoma,kad širdžiai neįsakysi.Gal ta mergina taip pat buvo jam taip apsukusi smegenis,kad jam buvo visiškai tas pats ką apie ją mano jo šeima ir tik laikui bėant ir pats suprato kokią klaidą padarė.Bet turbūt pati visata pasistengė duodama jam šansą pataisyti tą savo klaidą ir grąžino į jo gyvenimą Charlottę.
-Federacija tave sunaikins-atsidūsta mergina,nes tai buvo labai skaudu.Mat jau kurį laiką sklando kalbos,kad ta pati Scuderia Ferrari komanda naikina Charles gadindami jo karjerą savo ignoravimais į jo pastabas ar kitais būdais,tačiau Charles vis tiek sugebėjo prasilaužti ir įrodyti savo stiprybę ir talentą pasiektais rezultatais.Na bet kalbos ir lieka kalbomis kai jos nėra nei patvirtinimos nei paneigiamos.Tad ir šį kartą kiekvienas turėjo pats pasirinkti tikėti tuo ar ne.
-Jei nepiktybinis tai kokio velnio jam reikalingos lenktynės su tavimi?-įsikiša Arthur į pokalbį,nes viską girdėjo nors ir darė vaizdą,kad išdykauja su Leo
Iš viso žodžių: 224
Vartotojo avataras

Charles Mark Leclerc

Užsienietis

Susisiekti:

-sutarta,-pasakė broliui,pritardamas,kad į galvą gauti,jam reikia.. ir puikiai prisimindamas,kad niekas nepritarė jo ir Alex santykiam.
-Būtent sunaikins,todėl neturiu pasirinkimo,-atsiduso vyras. Nenorėdamas baigti karjeros,kuri jam buvo svarbi ir taip nenorėjo jos užbaigti. Ypač dėl kalbų po praėjusio sezono.
- Tokio,kad jis pamišęs dėl lenktynių. Nusibodo lenktyniauti su mulkiais. Dar niekas išskyrus Marko brolį nėra jo nugalėjęs. Dabar kai panašu Marko brolis niekada nebegrįš į trasą. Jis užsimanė pabandyti su manim. Ego klausimas ir tiek. Ieško to su kuo reikėtų stengtis lenktyniaujant,-atsakė broliui,kur šuo pakastas.
Iš viso žodžių: 108
Vartotojo avataras

Charlotte Sine

Užsienietis

Susisiekti:

Kažkur giliai širdyje šioms lenktynėms nepritarė nei Arthur nei Lotte,nes niekada nežinai kuo tai galėjo baigtis.Jei jau tam vaikinui pavyko surinkti kompromatą tai kas žino kam dar gali pavykti tai padaryti,o ir kas kart veltis į tokias avantiūras tikrai nesinorėjo.Bet jie nusprendė šį kartą nusileisti Charles ir neprieštarauti.Plius matė,kad jam pačiam to reikėjo.Tebinie tai bus tarsi jungtukas jo persikrovimui,o toliau jau kaip bus taip bus.
-Na tuomet turi nušluostyti jam nosį-pasako mergina taip išreikšdama savo palaikymą.
-Pritariu Lottei-palaiko ir Arthur-tai vienintelis būdas nuslėpti šią pogrindinę tavo veiklą-pasako jis
Iš viso žodžių: 112
Vartotojo avataras

Charles Mark Leclerc

Užsienietis

Susisiekti:

-na tuomet lekiam ir padarom taip,pažiūrėsim,aks ten per paukštis. Be to man reikės mano talismano,o ir brolio. Tik per daug nesiviešinam,-pasakė pabučiuodamas Lotte trumpu bučiniu į lūpas. O tuomet greitai įšoko į paprastus džinsus. Užsivilko maikutę ir džemperį su gaubtuvu bei sportbačius
-Dabar ji bus ir nelegali,-pridūrė jis ir visi trys nuėjo į Charlie mašiną ir išvažiavo. Atvykus į vietą užsidėjo gobtuvą ir uždėjo merginai.
-Na pirmas kartas gatvėse,-pasakė išlipdamas iš mašinos ir su broliu ir Lotte ateidamas į sutartą vietą,kur jau laukė Markas su automobiliu ir komanda. Matėsi jog vaikinukas jaunutis vos dvidešimties,- Sveikas atleisk,kad per mane tiek įklimpai. Tai geriausia ką galėjau gauti. pagrindinė dar tobulinama. O su šia aš pradėjau lenktyniuati,o ir mano broliui ji atnešė daug pergalių,-parodė
-Nesijaudink tris kartus patikrinom veikia ,kaip laikrodis,-pasakė vaikinukas,kuris buvo Charles metų.
- Susipažinkint tai Markas,o ten jo pagrindinis mechanikas Erikas. Markai Erikai,čia mano brolis Arthur ir mano sužadėtinė Lotte,-pasakė pažvelgdamas į ratus,kurie jo laukė'-Super man patinka,-pasakė nužvelgdamas karališkos mėlynos sportinį automobilį.
-perspėjo yra ir šiek tiek žiūrovų,-perspėjo Markas,kai už kampo pasirodė apie 32 vyrukas,- pasirodei laukiu tavęs.. Aš Luisas. Dėl žiūrovu nesuk galvos,oficialiai aš lenktyniauju su Marku. Tad dabar vyksta statymai. Neišduosiu tavęs,jei laimėsi.,o dabar eime žmonės laukia,-pasakė su visais nueidamas į gatvę,kur jau stovėjo Luis orandžinė sportinė mašina,o Erikas privarė ir Charles mašiną.
-Laikykit kumščius už mane,-pasakė atsidusdamas Charlie,- jei pasirodys farai bėkit,-pridūrė jis
Iš viso žodžių: 299
Vartotojo avataras

Charlotte Sine

Užsienietis

Susisiekti:

Po gobtuvais teko slėptis visiems trims,nes jų veidai buvo žinomi ir lengvai atpažtstami,o ir nesinorėjo prisivirti dar daugiau košės ar užsitraukti dar didesnių nemalonumų.Supažindinta su Marku mergina maloniai jam nusišypso,nes žinojo kokioje sudėtingoje situacijoje jis atsidūrė ir netgi ji pati norėjo jam kažkuo padėti,bet nežinojo kuo.Nors ir Lotte buvo lenktynių aistruolė ir tai jai patiko,bet kažkodėl tai kas vyksta čia buvo jai ne labai prie širdies,bet ji nusprendė apie tai nutylėti,nes kas ten žino kaip bus toliau.Gal kai pamatys kaip viskas vyksta pakeis savo nuomonę.O gal įtaką darė kaokada matyti filmai su puikiai surežisuotomis avarijomis,kurios tik ir iškyla prieš akis arba farų atvykimu kai prasideda visas chaosas ir visi deda į kojas.Na bet reikėjo tikėtis,kad to neįvyks ir viskas baigsis gerai.
-Mes tavim tikim-pasako Arthur išreikšdamas tiek savo tiek Lottes palaikymą Charles kai automobiliai jau atsiduria prie starto linijos-atvykom čia visi trys tai visi trys iš čia ir išvažiuosim-pasako jis kartu ir duodamas suprasti,kad jei ir atsitiks kažkas negero jie nepaliks Charles bėdoje
Iš viso žodžių: 207
Skelbti atsakymą