Sveiki atvykę į pasaulį, kuriame realybė persipina su mistika. Pasaulį, kuris plačiai atveria duris visokio plauko būtybėms.
Antgamtinis pasaulis
Paieškos
Užimti veidai
Parašai ir tekstai
Noriu meeto
Ištikimųjų būstinė
Nemirtingųjų būstinė

Kambarys 578

Tai vienas iš įspūdingiausių bei, beje, brangiausių Milano viešbučių. Jame galima mėgautis kone tobulu aptarnavimu, vakarais vykstančiais koncertais, SPA paslaugomis, didžiuliu baseinu, restoranu, konferencijų salėmis, terasomis bei balkonais, iš kurių atsiveria tiesiog akinanti Milano panorama bei kitokiais patogumais.
Skelbti atsakymą
Vartotojo avataras

Marcus Alonso

Užsienietis

Pasireiškimai: 249
Susisiekti:

- Aha šnipai,-nusijuokė jis pažvelgdamas į mergina
-pažadu saugosiu tave ir niekad jam neatiduosiu.,-pasakė marcusas pažvelgdamas į merginą.
-Violetta mieloji padėsi,man atnešti kavos ir galėsi pasikalbėti su Jenifer akis į akį,-paprašė Vannesa.
-Nebent ri,kad prisijunkčiau ir aš pridūrė Marcus.
Iš viso žodžių: 49
Vartotojo avataras

Violet Martinez

Užsienietis

Pasireiškimai: 247
Susisiekti:

-Žinau-atsako mergina vis dar negalėdama pakelti akių į Marcus ir kaip įmanydama vengdama akių kontakto su juo.
-Žinoma padėsiu-sutinka ji padėti Vanesai nors ir žinojo,kad likus su ja taip pat lauks labai nejaukus momentas.
-Manau čia esu saugi nereikia manęs saugoti-šypteli mergina nukeliaudama kartu su Vanesa į virtuvę paruošti kavos
Iš viso žodžių: 57
Vartotojo avataras

Marcus Alonso

Užsienietis

Susisiekti:

Vos atėjus į virtuvę Vanessa uždarė duris
-Matau supratai,kas aš. Ir manau jautiesi sutrikusi,pasiklydusi tarp ausmų,-pasakė pažvelgdama į merginą
-Turi kai ką žinoti,ką aš pati sužinau prieš dvi dienas. Jo geriausias draugas nuo tos dienos nerado sau vietos. Jis viską matė ir suprato,kad kažkas ne taip. Ypač,kai prieš lenktynes buvo didelis skandalas. marcus 101 kartą pasiuntė viena merginą velniop. bet tada viskas nutilo. Prieš tris dienas pats Dean buvo atėjęs pas mane pasakė tik tiek,kad perduočiau Marcus,kad Countrey tada norėjo jo mirties ir būtų atsargus. Dean mama mano draugė prieš dvi dienas man paskambino į darbą ir pasakė matė,kaip Dean su savo mažuoju broliu skaičiavo pinigus ir Dean jam pasakė. Įrodysiu ką ta kalė padarė Marcus jei ir teks atiduoti visus pinigus. ir ,kad broliui pasakė jei kas jam nutiktų eitų tiesiai į policiją ir atiduotų jiem usb. bei niekada jo nepaleistų iš akių. Ji bandė klausti,bet abu tylėjo. Sakė nesikišti. Dean brolis pasitempė ranką ir atsidūrė pas mane ligoninėj. Bandžiau su juo kalbėti. jam tik 16 galvojau gal ką ištrauksiu. Pasakė tik tiek,kad ant jo kaklo visi įrodymai. Ir jei Countrey sumokėjo už melą jo brolis sumokės už tiesą. Ypač,kai turi prisipažinimą. Bet man sakė nieko nesakys. Pasakys tik pačiam Marcus arba tai dėl kurios Marcus nuverstų kalnus. Kaip matau Marcus kalnus verčia dėl tavęs. Čia dean ir jo mažojo brolio Semo numeriai,manau tau bent vienas jų viską išklos. Nes mano sūnus gali ir nesiklausyti.
Iš viso žodžių: 275
Vartotojo avataras

Violet Martinez

Užsienietis

Susisiekti:

-Jau imu manyti,kad gyvenimas ir toliau iš manęs tyčiojasi-prisipažįsta mergina mat nebežinojo nei ką galvoti nei ką pasakyti.Jai ir vėl norėjosi pasislėpti ir likti visiškai vienai mat taip atrodė,kad jokios bėdos jos nebepasivys.O vat ką toliau daryti su Marcus ji nežinojo.Ir kaip ir buvo galima viską lengvai pabaigti mat jie pažįstamo vos 2 dienas,bet Violet to nenorėjo.Jai buvo taip negera viduje,kad norėjosi tiesiog klykti išliejant visą tą skausmą,kurį juto viduje.
Atsirėmusi į spintelę mergina išklausi Vanesos pasakojimo apie Marcus draugus,kurie galėjo žinoti tiesą apie tai kas įvyko tą dieną tiksliau kas iš tikrųjų įvyko tą dieną ir kodėl Marcus tada padarė avariją.Ir kiek ji sugebėjo suprasti prie to buvo prisidėjusi ir ta mergina Courtney.Ir kaip ir Violet negalėjo pulti jos kaltinti mat nežinojo visos tos istorijos slypinčios už įvykių nei nepažinojo pačios Courtney.
-Aš nebežinau ką galvoti-giliai atsidūsta mergina-mano galvoje tokia maišalynė,kad nebegaliu blaiviai mąstyti-prisipažįsta mergina,bet dėl viso pikto paima lapelį su tų vaikinų numeriais ir įsideda į kišenę mat pirmiau ketino pasikalbėti su Jenifer ir sulaukti jos pagalbos,o tik paskui galvoti ką toliau daryti
Iš viso žodžių: 226
Vartotojo avataras

Marcus Alonso

Užsienietis

Susisiekti:

-Žinau,kaip tau sunku. Iš dalies suprantu,kaip jautiesi, nes kadaise ir aš buvau panašioj situacijoj. Net Marcus apie tai nežino. Mokykloje daug merginų dūsavo dėl Elijaus. Ypač viena Julie dėl jo ji buvo pasiryžus eiti toli. Kai Elijas ją atstūmė visų akivaizdoj ji prisiekė jam atkeršyti. Niekas netikėjo, kad ji rimtai ,o be reikalo. Buvo vakarėlis, daug,kas prigėrė. Aš ir išgėriau kelias taures šampės. Visi žinojo,kad Elijas negiarentis. Bet tą vakarą nors niekas nematė jo geriančio,bet matė išeinantį svirduluojanti. Po kokių dešimties minučių pasigirdo stabdžių cypimas,didelis bumt, klyksmai. Išbėgom į lauką. Elijaus mašina buvo rėžusis į stulpą jis buvo be sąmonės,o šalia jo be sąmonęs ir kruvina buvo viena iš klasiokių. Visi manė,kad jis girtas sėdo už vairo. Jis buvo suimtas. Nors niekas iš mūsų neatsiminė,kad jis būtų gėręs. Merginos būklė buvo labai sunki. Elijus prisiekinėjo nieko nevartojęs,bet jo kraujyje rado narkotikų. jis sakė neatsiminė,kaip atsidūrė mašinoj. Laimėj atsirado geras policininkas,kuriam nesuėjo galai. Aš ir dvejojau Elijum. Juk ta mergina kuri gulėjo komoj buvo geriausia mano draugė. Vėliau atsirado liudininkų kurie matė,kaip Juiie įpylė kako į gėrimą Elijui ir mano draugei. Paskui įvilko mano draugė į mašiną,o kai Elijus išėjo į lauką prasivėdinti jį nesiorientuojanti aplinkoje pasodino prie vairo. ir užvedė variklį,o toliau viskas aišku. Atsirado ir nuotraukų,kur fone matyti,kaip ji sodina merginą į automobilį. kaip atveda Eliju. Tuomet jį paleido. Aš juo patikėjau. Supratau,kad jis buvo pakištas.Nors mano draugė ilgai sveiko po komos liko subjaurotas veidas. paskui ji išvyko iš šalies daugiau niekada jos ir nemačiau.
Tačiau,kai pakalbėjau su tuo,kas matė ir nufotografavo viską pasijutau lengviau,nes žinojau tiesą ir kaip buvo norimą sužlugdyti Eliju
Tad tavim dėta pakalbėčiau su Dean ir jo broliu. O marcus tokio koks yra su tavim dar niekad nemačiau. Tu jam rūpi ir jis tikrai nežino,kas tu išties. bet kai buvai ligoninėj jis kasdien klausinėjo apie tave. Tu jam rūpėjai. Jis kasdien save ėdė dėlto,kas nutiko,-pasakė tiesą moteris baigdama ruošti kavą.
Iš viso žodžių: 400
Vartotojo avataras

Violet Martinez

Užsienietis

Susisiekti:

-Jis juk nežino,kad aš ta pati mergina,kurią jis išgelbėjo-pasako mergina nejučia pasitrindama šoną ant kurio liko randas po tos avarijos ir ji buvo paslėpusi jį po tatuiruote.Ir ji dar nebuvo apsisprendusi ar iš vis kada nors sužinos nors anksčiau ar vėliau yla vistiek išlys iš maišo ir visa tiesa išplauks į paviršių.
-Atleiskit man reikia gryno oro-pasako mergina atsiprašydama Vanesos ir pro galines duris išeidama į galinį kiemą mat kuo daugiau apie tai galvojo tuo sunkiau ir blogiau jai buvo.Išėjusi į sodą mergina prisėda ant suoliuko ir giliai atsikvepia mat buvo labai sunku nulaikyti besikaupančias ašaras
Iš viso žodžių: 117
Vartotojo avataras

Marcus Alonso

Užsienietis

Susisiekti:

-Jei ir sužinotų ,kiek pažįstų sūnų jis tavęs atsiprašytų,ko senai norėjo. Saugotu tave dar labiau nei daro to nežinodamas. Juk jis tave išgelbėjo ir tada,-pasakė merginai
-Viskas gerai jei nori verk,pabūk viena aš pasaugosiu,kad niekas neįtartų,-pasakė Vannesa.
Iš viso žodžių: 53
Vartotojo avataras

Violet Martinez

Užsienietis

Susisiekti:

Sėdėdama ant suoliuko mergina pagaliau buvo viena kaip ir norėjo ir bandė susidėlioti mintis,Pirmiausiai ji aišku bandė nuvyti visas mintis apie tai ką dabar sužinojo ir susikoncentruoti į tai ką turėjo papasakoti Jenifer,bet buvo labai sunku.Jos galvoje vis skambėjo mamos įkalta jai frazė,kad tai kas į juos tada įsirėžė yra žudikas ir jis nevertas jokio pasigailėjimo.Bet V niekaip negalėjo patikėti,kad tai buvo Marcus.Tas pats vaikinas,kuris išgelbėjo ją jau tada išgelbėjo ją ir dabar tapo jos angelu sargu ir simpatija yra vienas ir tas pats žmogus.Išsitraukusi telefoną mergina surenka savo mamos numerį ir ima jai skambinti.
-Mama tai aš Violet-pasako ji kai moteris pakelia ragelį.
-Išdavike kokią gėdą man užtraukei-išgirsta ji mamos panieką.
-Kaip tu nesupranti,kad jis mane išdavinėjo su kitomis ir mušė mane-atsako mergina.
-Neprisigalvok nesąmonių ir grįžk pagaliau namo kol ne per vėlu-pasako jai moteris.
-Aš niekada pas jį negrįšiu-atsikerta mergina.
-Tuomet aš nebeturiu dukters-pasako moteris numesdama ragelį.
Pakilusi nuo suoliuko Violet nukeliauja į sodo gilumą kur tikėjosi,kad niekas jos negirdės ir ima visa gerkle klykti taip išliedama savo pyktį,kuris susikaupė po skambučio mamai.Kai pagaliau pavyko kiek nusiraminti mergina susiėmė ir grįžo į vidų pas Vanesą,o tada jos abi paėmė visiems kavos ir grįžo pas kitus.Violet su Jenifer pasiėmusios savo kavą atsiribojo nuo visų ir begurkšnojant kavą Violet papasakojo jai visą savo ir Ruperto istoriją su visomis smulkmenomis
Iš viso žodžių: 272
Vartotojo avataras

Marcus Alonso

Užsienietis

Susisiekti:

Vanessa akies kraštu stebėjo Violeta ir leido jai pabūti vienai. O jai grįžus pavelgė į ją tarsi saktų,jog visada turės palaikymą.
Jenifer klausėsi kiekvieno Violet žodžio ir žvelgė į ją palaikančiu žvilgsniu,- Siaubas kiek tau teko patirti. Jokia moteris neturėtų to patirti. Štai formos užpildyk jas dėl santuokos anuliavimo dar šiandien pateiksiu jas teisėjai. Tik pasakyk,ką darom dėl mušimo,mėlynių nori įtraukti tai į bylą,teiksim skundą?-paklausė merginos paduodama jai rašikli ir dokumentus kuriuos reikėjo užpildyti.
Iš viso žodžių: 94
Vartotojo avataras

Violet Martinez

Užsienietis

Susisiekti:

-Taip sutinku,kad nei viena moteris to nenusipelnė-linkteli galva V-todėl turime atrasti savyje jėgų viskam tam pasipriešinti ir noriu tai padaryti-pasako mergina paimdama visus tuos dokumentus ir iš karto imdama juos pildyti.
-Jei tai padės tai žinoma noriu tai pridėti-sutinka mergina-dar kelias turiu ant kūno-priduria ji-bet nenoriu,kad visi imtų galvoti,kad noriu tik pasipelnyti mat Rupertas įtakingas žmogus ir yra po mero sparneliu-pasako mergina mat kiek bijojo,kad ji paprastutė mergina stojanti prieš galintą ir įtakingą žmogų galėjo būti pati sunaikinta
Iš viso žodžių: 98
Skelbti atsakymą