Sveiki atvykę į pasaulį, kuriame realybė persipina su mistika. Pasaulį, kuris plačiai atveria duris visokio plauko būtybėms.
Antgamtinis pasaulis
Paieškos
Užimti veidai
Parašai ir tekstai
Noriu meeto
Ištikimųjų būstinė
Nemirtingųjų būstinė

Kambarys 578

Tai vienas iš įspūdingiausių bei, beje, brangiausių Milano viešbučių. Jame galima mėgautis kone tobulu aptarnavimu, vakarais vykstančiais koncertais, SPA paslaugomis, didžiuliu baseinu, restoranu, konferencijų salėmis, terasomis bei balkonais, iš kurių atsiveria tiesiog akinanti Milano panorama bei kitokiais patogumais.
Skelbti atsakymą
Vartotojo avataras

Marcus Alonso

Užsienietis

Pasireiškimai: 249
Susisiekti:

-Bent kažkam pavyko įtikinti tave pavalyti,-pasakė nusišypsodamas Marcus ir viena ranka apkabindamas Violetą.
Užėjus į vidų matėsi jog namai jaukūs ir šviesūs
-Prisėskit,-pakvetė Vanessa prie padadengto stalo tuomet atnešė gardžios sriubos ir gardžių kepsnių. Ant stalo buvo ir lėkštė su keksiukais.
-Marcus iš karto atitraukė Violetai kėdę ir tik jai atsisėdus prisėdo pats.
Iš viso žodžių: 68
Vartotojo avataras

Violet Martinez

Užsienietis

Pasireiškimai: 247
Susisiekti:

-Nesityčiok-nusijuokia mergina pakutendama vaikino šoną kai šis ją apkabina.
Įėjus į namus Violet ir vėl kiek po juos pasidairo ir namai iš ties buvo labai jaukūs ir pilni šeimos prisiminimų.
-Dėkui-padėkoja mergina atsisėsdama ant jai atitrauktos kėdės
Iš viso žodžių: 46
Vartotojo avataras

Marcus Alonso

Užsienietis

Susisiekti:

-Ei baik niekas nesityčioja,-pasakė vaikinas. Nusijuokdamas.
Pritraukęs kėdę prisėdo šalia merginos
-Skanaus,-paragino merginą
Tėvai prisėdo priešais o šūnys įsotaisė šalia.
Prisitraukdamas dubenėlį sriubos
-Tai kaip susipažinot?-paklausė Vanessa kai visi sėdėjo prie stalo
Iš viso žodžių: 46
Vartotojo avataras

Violet Martinez

Užsienietis

Susisiekti:

-Ačiū tau irgi skanaus-palinki mergina imdama ragauti maistą.Na o kai sulaukia Vanesos klausimo tai vos nepaspringsta maistu mat nežinojo ar reikia viską pasakoti kaip buvo iš tikrųjų ar geriau ką nors sugalvoti.Tad klausiamu žvilgsniu pažvelgia į Marcus
Iš viso žodžių: 43
Vartotojo avataras

Marcus Alonso

Užsienietis

Susisiekti:

Žinodamas, kad jo tėvai laisvų pažiūrų pažvelgė į metgina žvilgsniu parodydamas, kad gali laisvai kalbėti,-Ji tiesiog įsiveržė įsno viešbučio kambarį su nuotokos suknele. Paslėpiau ir tebeslepiu bei saugau ją nuo vyro. Kuris tikras monstras. O ir palaikymo nri iš mamos,nei iš kur kitur ji neturi,-pasakė jis pažvelgdamas į merginą ,o Nella padėjo jsi galvą ant kelių taip išreikšdama palaikymą.
Iš viso žodžių: 72
Vartotojo avataras

Violet Martinez

Užsienietis

Susisiekti:

Supratusi vaikino žvilgsnį mergina kiek lengviau atsikvepia.
-Taip Marcus teisus mano vyras tikras monstras aš jam buvau reikalinga tik dėl statuso ir kad galėtų pasigirti esantis vedęs,o šiaip negerbė manęs nei kaip moters nei kaip žmonos-pasipasakoja ir pati mergina-visi iš ko galėjau tikėtis sulaukti pagalbos mane išdavė pasirinkdami jo pusę ir dabar man apart Marcus nieko neliko-pasakoja toliau mergina kartu ir paglostydama Bellą
Iš viso žodžių: 74
Vartotojo avataras

Marcus Alonso

Užsienietis

Susisiekti:

Išklausiusi viską Vannesa pažvelgė į Violeta
-Geriau nei aš niekas nežino ką reiškia padėtis. Mano mana buvo debiutantė. Tėvas savo metu dirbo mero pavaduotoju. Mama dalyvavo taryboje,buvo atsakinga už daug metų tuo meto renginių. Buvo įkūrusi moterų klubą. tad buvo labai gerbama mero ir aukštuomenės grietinėles. Nebuvo džiuginti,kai pastojau,bet Marcus tėtis,greit pasipirš ir atšokom vestuves,,ai pilvo nesimatė. tad niekas nei neįtarė,kai su Elijum nuo mokyklos buvom kartu. ir ,kai buvau debiutente jis lydėjo mane. tad mūsų vestuvės buvo,kaip suprantamas dalykas. Tėvai labai palaikė,nes Elijas jiem patiko. Jo tėvas buvo pulkininkas,o mama turėjo siuvyklą, jos kurtų suknelių tuo metu troško kiekviena dama ir visos nuotakos. Mama ne tik mane bet ir Marcus išmokė etiketo. Nors Marcus ir atrodo velniūkštis,kartais grubs,bet ,kai nori,jis gali tapti tikru džentelmenu,,-pasakė moteris
-Tačiau jokia padėtis neverta,to ką tu išgyvenai. Dabar tu turi ir mus ne tik Marcus. Jis tikrai tavęs nepaliks bėdoj. Ypač,jei priėmei jį su visom jo nuodėmėm,dėl kurių jis iki šiol atgailauja,-pasakė Vanessa.
-Taip žmona teisi ,bet kada gali į mus kreiptis ir sulauksi pagalbos. Jokia moteris negali to patirti,ką patyrei tu,-pritarė ir Elijas
-Ji viską žino,kad buvau kalėjime ir to neišsigando. Tad esu ją pasirengęs saugoti,nuo to monstro ir ginti tiek ,kiek reikės ,-patikino Marcus
Iš viso žodžių: 259
Vartotojo avataras

Violet Martinez

Užsienietis

Susisiekti:

Violet su susidomėjimu išklausė Vanesos pasakojimo apie jos šeimą ir suprato,kad jų šeima ypatinga ir sukosi tų laikų aukštuomenės grietinėlėje kaip tai būdavo vadinama.Na o kai šie pasiūlė savo pagalbą mergina netgi susigraudino mat niekada net nebūtų pagalvojusi,kad visiškai svetimi žmonės gali būti tokie geri ir iš kart pasiūlytų savo pagalbą kai visi savi nuo jos nusisuko pasirinkdami kitą pusę net jos neišklausę.
-Ačiū jums labai-padėkoja mergina kiek užsikertančiu balsu mat toks Marcus tėvų poelgis palietė ją iki širdies gelmių
Iš viso žodžių: 103
Vartotojo avataras

Marcus Alonso

Užsienietis

Susisiekti:

Pamatęs susigraudinusę ir susijaudinusę merginą marcus viena ranka ją apkabino,o Bella užkėlus Letenas ant jos kelių ėėmė laižyti jos rankas. Tuo tarpu lordas susirangė prie jos kojų nesitraukdamas nei per žingsnį.
-Viskas gerai mano angele , tu saugi ir ne viena. Tereikia sugalvoti,kaip tau išsiskirti ir atgauti dokumentus,-pasakė pasvarstydamas vaikinas
-Jei tik ko reikės gali bet kada skambinti. Sūnau įvesk jai mūsų numerius,-pasakė moteris
-Kaip liepsi mamą išsitraukęs savo telefoną padėjo riešais Violetą
-Prašau įsivesk,nes dar gausiu velnių,-pasakė jis merginai
-Mūsų namų durys jums visada atviros. Neveltui mama padovanojo savo namą Marcus. O pati dabar gyvena su sese viename name sako dviese linksmiau. lanko senjorų jogą. Siuvinėje,mezga,nera. kepa pyragus ir kitokios veiklos,-pasakė moteris.
Iš viso žodžių: 136
Vartotojo avataras

Violet Martinez

Užsienietis

Susisiekti:

Apkabinta mergina nusišypso pažvelgdama į Marcus.Ji vis dar negalėjo patikėti tuo,kad dabr turi tuos kas padės jai apsiginti nuo Ruperto kai jau buvo visiškai praradusi viltį.Na o dabar tas vilties žiburėlis vėl įsižiebė.
-Taip reikės kažką sugalvoti-sutinka mergina,o paraginta išsitraukia telefoną ir susiveda vaikino tėvų numerius į savo telefoną.
-Tvarka-nusišypso mergina įsidėdama telefoną atgal į kišenę.
Iš viso žodžių: 75
Skelbti atsakymą